Om vores webshop

Her er webshoppen, hvor du betaler med dine meninger. Du finder usædvanligt gode DEALS, eftersom anmeldelser regnes som valuta. Det vigtigste for os er ikke dine penge, men hvad du synes om de produkter, du får.

Køb splinternye produkter

Vi har aftaler med nogle af verdens største varemærker. Produkterne i vores webshop er altid fra den bedste del af varemærkets sortiment. Nogle gange er det testprodukter, som ikke engang er kommet på markedet endnu. Så kan du blive blandt de første til at få fingrene i dem. Naturligvis er alle produkterne nye og i originalemballage. Alle garantiregler gælder som for enhver ny vare.

Til reducerede priser

Sammenlign med andre butikker og webshopper. Du vil hurtigt bemærke, at priserne er lavere hos os. Men hvad er fidusen så? Jo, her gælder andre spilleregler. Først betaler du et lille beløb med almindelige penge via dit betalingskort. Du bliver medlem af Buzzador og får oftest varen sendt til døren og altid uden fragtomkostninger. Der er ingen skjulte gebyrer nogen stedet.

Betal med dine meninger

Nu kommer vi til idéen med det hele. Til gengæld for at du køber produktet til en kraftigt reduceret pris, skal du teste det og skrive en anmeldelse. Det er det, vi kalder at buzze. Vi styrer ikke dine meninger; din anmeldelse skal være fuldstændig ærlig og gennemskuelig. Du skal endda fortælle, at du er en buzzador, og at du har betalt en lavere pris.

Lyder det som en god DEAL?

Vis kampagnerne