Betingelser

Her ser du alle oplysninger om medlemsbetingelser, købsbetingelser og betingelserne for at skrive en anmeldelse. Læsningen er lidt tør, det indrømmer vi gerne, men det er godt, at du kender betingelserne.

Buzzadors vilkår og betingelser

Buzzador AB:s almene aftalevilkår for Buzzadorer Ved at registrere dig som Buzzador indgår du en aftale med Buzzador AB i henhold til følgende generelle aftalevilkår for buzzadorer.

 1. Buzzadoren modtager gratis vareprøver og information om forskellige produkter fra Buzzador AB.
 2. Buzzadoren skal selv anvende produkterne, diskutere produkterne med personer i sin omgangskreds (buzze) og svare på et vurderingsskema i overensstemmelse med de anvisninger Buzzador AB giver.
 3. Buzzadorkonceptet bygger på ærlighed. Buzzadoren ska ærligt oplyse de personer, som buzzadoren diskuterer produkterne med, om sin rolle som buzzador. Det anbefales at buzzadoren indleder sine indlæg på de sociale medier med “I samarbejde med Buzzador” så det bliver tydeligt for følgere at buzzadoren skriver om produktet, fordi man er med i en kampagne. Buzzadoren skal også kommunikere sin egen ærlige opfattelse af produktet. Buzzadoren skal endvidere besvare spørgsmålene i evalueringsformularen ærligt og efter bedste evne.
 4. Som buzzador må du kun buzze med voksne over 18 år.
 5. Buzzadoren må ikke uden et konkret og informeret samtykke markedsføre produkterne eller invitere til præsentation af et produkt via telefon, e-mail, sms eller lign. Det vil sige, at buzzadoren skal have et personligt modtaget samtykke fra modtagerne forinden. Dette samtykke kan ikke indhentes ved at sende en e-mail, sms eller lign, men skal indhentes ved et personligt møde. Det vil sige, at Buzzadoren kan spørge en kollega i frokostpausen, om denne må komme forbi senere for at buzze om et produkt. Eller buzzadoren kan spørge familie eller venner, når denne alligevel taler med dem, om buzzadoren må komme forbi senere og buzze om produktet. Der må ikke buzzes ved at ringe, skrive sms’er eller maile til personer – kun ved personlige møder. Ønske om ikke at modtage henvendelser eller ikke at deltage i buzzningen skal respekteres. Det er vigtigt, at buzzadoren ikke presser familie, venner eller andre til at diskutere produkterne, men kun spørger om samtykke og buzzer ved lejligheder, hvor det virker naturligt og ikke er overrumplende.
 6. Hvis buzzadoren er i tvivl om, hvorvidt en konkret fremgangsmåde følger disse regler, bør der rettes henvendelse til Buzzador AB med spørgsmål herom på hello@buzzador.com.
 7. Hverken buzzadoren eller Buzzador AB modtager nogen godtgørelse fra eller kan stille noget godtgørelseskrav mod hinanden. Krav kan heller ikke rettes mod Buzzador AB i forhold til produkternes egenskaber, beskaffenhed eller brug samt for direkte eller indirekte skader, herunder produktansvar, forårsaget af produkterne.
 8. Buzzadorens deltagelse bygger på frivillighed. Foruden et fåtal fælles kampagner får buzzadoren information om nye kampagner via email og vælger for hver tilbudt kampagne at tilmelde sig eller at afstå fra at medvirke i den specifikke kampagne. Hvis buzzadoren af nogen grund ser sig nødsaget til at afbryde en igangværende kampagne, skal buzzadoren meddele dette til Buzzador AB.
 9. Buzzadoren registrerer sig og vedligeholder selv sine personlige oplysninger på buzzador.com. Oplysningerne bruges til at Buzzador AB kan udvælge kampagner, som anses at være relevante og af interesse for buzzadoren. Ved at registrere oplysningerne på buzzador.com giver buzzadoren Buzzador AB ret til at anvende denne information til kampagneformål, og til at Buzzador AB sender email til Buzzadoren. Buzzadoren kan når som helst selv ændre eller slette oplysningerne. Buzzador AB vil aldrig bede buzzadoren om at give personligt sensitive oplysninger som f eks personnummer, kreditkortnummer eller etiske, politiske og religiøse oplysninger. Buzzador AB forbinder sig til ikke at indsamle eller registrere anden information om buzzadoren end adresseoplysninger (herunder IP-adressen) udover de oplysninger, som buzzadoren selv giver.
 10. Buzzadoren må kun have en personlig buzzadorprofil. For at være buzzador skal man mindst være 18 år.
 11. Buzzador AB forbinder sig til ikke at oplyse eller videregive buzzadorens e-mailadresse, oplysninger om buzzadorens identitet eller andre personlige oplysninger og ikke at anvende oplysningerne til andre formål end de, som angives her.
 12. De svar, som buzzadoren giver i vurderingsskemaet, anvender Buzzador AB til at udvikle Buzzador-konceptet og oplysninger gives videres til Buzzador AB’s opgavestiller for at bidrage til udviklingen af opgavestillerens produkter og markedsføring. Oplysninger om buzzadorens identitet gives ikke videre til Buzzador AB’s opgavestiller.
 13. Buzzadoren forbinder sig som registreret buzzador til ikke samtidigt at deltage i lignende kampagner for andre virksomheder.
 14. Såvel Buzzadoren som Buzzador AB kan når som helst afslutte samarbejdet, uden at den anden part kan rette noget krav mod den anden. Buzzadoren gør dette ved at meddele samarbejdets ophør til hello@buzzador.com. Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have javascript aktiveret for at se den, som derefter sletter de personlige oplysningerne i registret over Buzzadorer och bekræfter sletningen via email. Buzzadorens brugernavn vil dog forblive i buzzador AB’s system.
 15. Buzzadoren svarer selv for evt. skattekonsekvenser for varer, belønninger og præmier, som modtages fra Buzzador AB.
 16. Buzzadoren må ikke offentliggøre voldelige, diskriminerende, ulovlige, hadefulde, pornografiske eller seksuelt betonede fotos eller andet indhold via nogen af Buzzador AB’s publiceringskanaler. Buzzadoren må heller ikke offentliggøre indhold, som griber ind i andres rettigheder.
 17. Buzzador AB kan, men er ikke forpligtet til at fjerne, redigere, blokere eller overvåge indhold eller profiler med indhold, som vi vurderer er i strid med vores brugervilkår.
 18. I Buzzadors kommunikation kan der være links til tredjepartswebsteder eller tredjepartsfunktioner. Tjenesten indeholder tredjepartsindhold, som vi ikke styrer eller administrerer. Buzzador AB styrer ikke disse tredjepartswebsteder eller deres indhold. Du godkender udtrykkeligt, at Buzzador AB ikke har noget ansvar for sådanne tjenester eller funktioner fra tredjepart.
 19. Du godkender, at du er ansvarlig for alle omkostninger ved brug af data, som din brug af tjenesten medfører.
 20. Buzzador AB:s navn og logo er varemærker, som tilhører Buzzador AB, og som ikke må kopieres, efterlignes eller anvendes, helt eller delvist, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Buzzador AB.
 21. Du godkender, at Buzzador AB ikke er ansvarlig for indhold, som du har offentliggjort via Buzzador AB. Buzzador AB er ikke forpligtet til på forhånd at undersøge eller at overvåge, redigere eller fjerne indhold. Hvis dit indhold strider mod disse brugervilkår, kan du gøres juridisk ansvarlig for dette indhold
 22. Hvis du vælger at sende indhold, information, ideer, forslag eller andet materiale til os, giver du din tilladelse til, at Buzzador AB frit anvender dette til valgfri formål, inklusive, men ikke begrænset til udvikling og markedsføring af produkter og tjenester, uden nogen form for skyldighed eller betaling til dig.
 23. Buzzadorer som ikke overholder disse ovennævnte almene vilkår, vil blive udelukket fra at deltage i fremtidige kampagner og samarbejdet vil fra Buzzador AB’s side blive afsluttet med øjeblikkelig virkning.
 24. I de tilfælde, hvor der skrives produktspecifikke anmeldelser i medlemsprofilen, kan disse anmeldelser deles med produktejeren for at distribuere indholdet på brandets hjemmeside og andre detailhandlers websteder sammen med IP-adresse og demografiske oplysninger for at sikre indholdet ægtheden.

Købsbetingelser

I BuzzadorDEALS-kampagner får Buzzadorer tilbud om at købe et produkt til en
reduceret pris. For kampagner, hvor medlemmerne betaler for varerne, gælder disse
betingelser og vilkår. Du skal være mindst 18 år for at kunne indgå købsaftale med Buzzador.

Ved eventuelle spørsmål kontakt oss på hello@buzzador.com.

Virksomhedsoplysninger

Buzzador AB
Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
Sverige
E-mail: hello@buzzador.com
Tel: +4686249980

Betaling

Du betaler med dit kreditkort gennem Buzzadors betalingstjeneste. Bemærk, at beløbet trækkes fra dit kort omgående.

Leveringstid

Leveringstiden varierer i de forskellige købekampagner, men du vil få besked om forventet leveringstid, inden du gennemfører dit køb. Vi tager forbehold for forsinkelser, som skyldes leverandøren, eller andre forhold, der ligger uden for vores kontrol. Eventuelle forsinkelser meddeles i så fald via den e-mail-adresse, du har oplyst i forbindelse med din tilmelding. Hvis du vil annullere dit køb, kan du kontakte hello@buzzador.com.

Returret

Skulle du fortryde dit køb, kan varen returneres inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget varen. Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den, hvilket betyder, at ikke må have været i brug, og at du skal medsende den originale emballage i returen. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. Som privatperson har du i henhold til angrerettloven rett til å heve et kjøp innen 14 kalenderdager etter mottak. Hvis du ønsker å bruke angreretten din i henhold til angrerettsloven, vennligst kontakt oss på hello@buzzador.com. Du får pengene tilbake innen 14 dager etter at Buzzador har fått varen i retur.

Når du skriver en anmeldelse

Anmeld for at hjælpe andre med at beslutte sig

Husk, at forbrugere vil læse om produkterne ud fra brugerens perspektiv. Ved at beskrive dine egne erfaringer hjælper du andre med at bedømme, hvordan produkterne er at bruge, og hvordan de kunne passe til dem.

Vær ærlig, relevant og beskrivende

Buzzador-konceptet bygger på ærlighed. Skriv så relevant og objektivt som muligt. Forsøg at dække de vigtigste for- og bagdele ved produkterne. Motiver dine meninger ud fra dine egne erfaringer. Undlad korte beskrivelser som »god« eller »dårlig« og forsøg i stedet at fortælle, hvad der henholdsvist er godt og mindre godt ved produkterne, og hvorfor du synes det.

Vær retfærdig og saglig i dine holdninger

Husk at du anmelder til andre forbrugere. Giv vurderinger, som er baseret på dine egne meninger, og lad dig ikke påvirke af andre medlemmers meninger.