Spørgsmål fra medlemmerne

 • Inspiration

  Hvor er der buzztips fra andre buzzadorer?

  Tjek hashtagget #buzzador i alle sociale medier. Tjek f eks Instagram og Youtube. For at få buzzidéer kan du altid tjekke kampagner der eller bare google. Du kan også surfe videre på kampagnespecifikke hashtags. Følg andre buzzadorer på Instagram eller på deres YouTubekanaler, hvor buzzninger ofte deles.

  Kampagner, tilmelding och deltagelse

  Hvordan melder jeg mig til en kampagne?

  Det er to slags kampagner. BUZZ-kampagner er gratis, og dem bliver du indbudt til. DEALS-kampagner køber du derimod som en hvilken som helst anden vare, selv om du får den til en lavere pris. Hvis du bliver udvalgt til en BUZZ-kampagne, dukker den op som en indbydelse blandt dine kampagner, når du er logget ind. Din indbydelse bliver desuden sendt til dig per mail. Hvis du synes, at produkterne virker gode, og du gerne vil være med, så søger du om at medvirke ved at svare på nogle få enkle spørgsmål.

  Hvorfor får jeg ikke flere kampagner?

  Når alle buzzadorer ikke får indbydelse til de samme kampagner, er det fordi vores kunder henvender sig til forskellige målgrupper. For at få en indbydelse til en kampagne skal du altså passe til kundens ønsker om f.eks. alder, køn, interesser osv. Sørg derfor altid for at have din profilside opdateret, så du får indbydelser til kampagner, som interesserer netop dig.

  Skal jeg sige ja til en indbydelse?

  Nej, det er frivilligt at være med. Hvis du siger nej til en kampagne, eller slet ikke svarer, påvirker det ikke, hvilke indbydelser du får i fremtiden. Hvis du ikke vil deltage, klikker du bare på Nej tak på din indbydelse, eller du lader være med at svare. Hvis du har sagt Nej tak, slipper du for påmindelser om at svare på netop denne kampagne.

  Hvilke buzzadorer udvælges?

  Det er vigtigt, at de rigtige buzzadorer får de rigtige kampagner. Derfor bliver de udvalgt i to trin. Først vælges de buzzadorer, som modtager en indbydelse. Når du får en indbydelse, og gerne vil gå videre, kommer trin to. Her svarer du på kompletterande spørgsmål . Hvis dine svar stemmer med kundens ønsker om målgruppe, har du mulighed for at komme med. Hvis der er flere buzzadorer end produkter, så bruges buzzpoint som det sidste udvælgelseskriterium. Dem, som har flest buzzpoint, kommer først, men det er altså ikke buzzpoint, som altid er afgørende.

  Hvordan ved jeg, om jeg er kommet med?

  Du får en mail med en bekræftelse på, om du er kommet med eller ej. Hvis du er kommet med, er der også oplysninger om, hvornår din pakke forventes leveret (hvis det er en kampagne med vareprøver.) Derfor er det en god ide, at du bruger en privat mailadresse. Hvis du bruger din mailadresse på arbejdet og skifter arbejde, bliver det lidt mere besværligt.

  Hvordan afregistrerer jeg mig fra en kampagne?

  Alle kan ændre mening, det er helt i orden. Hvis du har takket ja og er kommet med i en kampagne, som du vil ud af igen, skal du kontakte vores support. De skal nok hjælpe dig.

 • Kampagnetyper

  BUZZ

  Det koster slet ikke noget at deltage i BUZZ-kampagner. Modydelsen for at være med i en BUZZ-kampagne er at teste produktet og fortælle, hvad du synes om det. Det handler om at skrive ærlige anmeldelser og at buzze blandt venner (offline) og på de sociale medier (online).

  Når du er medlem og har en helt udfyldt medlemsprofil, kan du får indbydelser til BUZZ-kampagner. Når du får en indbydelse, bestemmer du selv, om du vil deltage eller ej. Når du har meldt din interesse for en BUZZ-kampagne, finder du i løbet af et par dage ud af, om du er blevet udvalgt til at deltage.

  Jo mere komplet din profil er, og jo mere aktiv du er på de sociale medier, desto mere forbedres dine chancer for at få indbydelser.

  DEALS

  DEALS-kampagner kan alle medlemmer deltage i til enhver tid. Her kan du købe splinternye produkter til en meget lavere pris til gengæld for dine meninger. Du tester produktet, skriver din ærlige anmeldelse af det og deler din bedømmelse på de sociale medier.

  Læs mere om vores webshop her.

  Din profil

  Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

  For at ændre dine oplysninger logger du ind, går til din profil og fanen indstillinger. Husk at gemme ændringerne, når du er færdig.

  Hvorfor skal I have personlige oplysninger?

  Oplysninger om familie og interesser er nødvendige for at matche dig og andre buzzadorer med kampagner. Vores kunder har forskellige målgrupper. Det er vores arbejde at være så præcise som muligt, så vi finder de bedst egnede personer til at buzze deres produkter. Du skal have en komplet udfyldt profil for at få indbydelser til gratis BUZZ-kampagner.

  Risikerer jeg at få spam som buzzador?

  Nej, vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen anden. Vi sender kun beskeder, som er henvendt til dig personligt, og som er nødvendige i vores samarbejde.

  Udleverer I mine oplysninger?

  Absolut ikke, vi udleverer aldrig dine oplysninger til nogen. Kommunikationen med vores webbplats er desuden beskyttet med kryptering på samme måde, som når du betaler med kreditkort på nettet. Vi ved f.eks. ikke, hvilket password du har. Det ved du kun selv.

 • Buzzador-pakken

  Hvornår kommer min pakke?

  Du får oplysninger om din pakke i bekræftelsesmailen, som sendes ud, når du hører, om du er kommet med i kampagnen.

  Hvor er min pakke?

  Pakker, som har stregkoder, kan spores via et link, hvis du logger ind på din profil, tjekker aktuelle kampagner og klikker på leveringsstatus.

  Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har fået min pakke?

  Du ved, at pakken er på vej, når du får en bekræftelse på, at du er med i kampagnen. Pakker, som har stregkoder, kan spores via et link, som du finder på dine aktive kampagner. Pakker, som vejer mere end 2 kg, kan somme tider sendes som brev. Dem kan du spørge efter på posthuset, hvor pakker og store breve hentes. Ellers kan du kontakte transportfirmaets kundeservice. Kan de ikke hjælpe, kontakter du vores support.

  Hvad gør jeg, hvis indholdet har fejl eller er beskadiget?

  Kontakt vores support så hjælper vi dig.

  Får jag en ny pakke, hvis der er sket noget?

  Hvis der er sket noget med din pakke, skal du kontakte vores support og indberette det. Som regel har vi ikke mulighed for at sende nye pakker, men vi hjælper til med reklamationer.

  Hvordan sendes køle- og frysevarer?

  Pakker med køle- og frysevarer transporteres i kølekasser med køleelementer lige til din dør. Derfor må du oplyse din dørkode eller trappeopgang i dine profilindstillinger. Pakken stilles uden for døren, hvis du ikke er hjemme. Sørg derfor gerne for, at du eller en anden kan tage sig af pakken, når den kommer.

  Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan hente min pakke?

  Kontakt vores support så ser vi, hvordan vi kan løse problemet.

  Kan jeg beholde varerne, jeg prøver?

  De fleste kampagner indeholder varer, som du skal teste, og prøver, som du skal dele ud til dine venner. Dem kan du som regel beholde. Der er undtagelser, hvor det drejer sig om meget dyre produkter, som skal returneres efter testperioden. Men den information fremgår tydeligt, både i indbydelsen og i kampagneinformationen.

  Hvad gør jeg, hvis jeg flytter?

  Vi kan ikke ændre adressen, efter du har meldt dig til kampagnen. Sørg for, at du har skrevet den rigtige adresse fra starten. Hvis du ikke er sikker på, hvilken adresse der gælder, når pakken kommer frem, kan du kontakte supporten for en mere nøjagtig leveringsdato.

 • Deltagelse i en kampagne

  Hvad indebærer det at buzze en kampagne?

  Når du læst kampagnematerialet og buzzador-folderen igennem, prøver du produktet eller tjenesten og danner dig en mening om den. Du deler også eventuelle vareprøver ud til venner og taler med venner og bekendte om produkterne. Mens kampagnen er i gang, kan du anmelde produktet. Klik på buzz under aktuelle kampagner i din profil. Du kan også sende indlæg med hashtag i sociale medier, og ofte er der også en konkurrence, du kan deltage i. Når kampagneperioden begynder at være slut, svarer du på spørgsmålene i slutrapporten.

  Hvad skal jeg gøre, når jeg buzzer?

  At buzze handler om at få en snak i gang om produktet. Du skal sørge for, at dine venner og bekendte får information om produktet eller tjenesten på en for dig naturlig måde og får en mulighed for at prøve den. For at kunne gøre det på en god måde skal du selv prøve produktet først og læse alt kampagnematerialet grundigt, så du har noget spændende at fortælle.

  Skal jeg fortælle, at jeg er buzzador?

  Ja, det er et krav, at du fortæller, at du er buzzador. Det er ikke noget negativt, men opleves sikkert spændende – og alle forstår, at du har noget særligt at fortælle.

  Skal jeg tale positivt om et produkt?

  At buzze handler om at udtrykke sin ærlige mening og diskutere med sine venner. Et dårligt produkt risikerer dårlig buzzning, og du skal som buzzador aldrig lyve om dine meninger. Hvis du fra starten ikke tror, at du vil kunne lide produktet, er det bedre ikke at sige ja til at deltage i kampagnen.

  Hvad gør jeg, hvis jeg ikke synes om produktet?

  Allerede når du får indbydelsen, skal du takke nej til at deltage, hvis du ikke synes om produktet eller f.eks. er allergisk. Hvis du føler, at du ikke synes om produktet og ikke har det godt med at buzze det med dine venner, kan du kontakte supporten. Er det derimod en situation, hvor du f.eks. ikke synes om smagen på et produkt, synes dine venner måske om det, og så kan du alligevel buzze.

  Skal jeg slutrapportere, selv om jeg ikke modtog min pakke?

  Fortæl først supporten at du ikke har fået din pakke. Gå så ind i slutrapporten og skriv nej til det første spørgsmål, som er modtog du din pakke? Så behøver du ikke svare på de andre spørgsmål, og du får alligevel OK for kampagnen.

 • Rapportering

  Hvordan rapporterer jeg?

  Når kampagneperioden er ved at være slut, svarer du på spørgsmålene i slutrapporten. Du får en mail, når det er ved at være tid til at indlevere slutrapport.

  Hvornår skal slutrapporten være afleveret?

  Datoen står i den bekræftelsesmail, du har fået om kampagnen. Du finder den også på din profilside.

  Hvad bruges rapporterne til?

  Slutrapporterne bruges til at få så mange oplysninger som muligt om din oplevelse af produktet eller tjenesten til vores opdragsgiver/kunde i kampagnen. Din personlige oplevelse er vigtig.

  Hvad sker der hvis jeg ikke rapporterer til tiden?

  Rapporter så hurtigt som muligt. Hvis der går mere end nogle dage eller en uge efter sidste dato, risikerer du, at du ikke får nogen nye indbydelser i fremtiden. Hvis der er nogen særlige grunde, så henvend dig til vores support.

  Hvad gør jeg, hvis linket til rapporten ikke virker?

  Den mest almindelige grund er, at du allerede har rapporteret. Tjek kampagnen i din profil om den allerede er markeret som rapporteret. Prøv også at lukke din browser og åbne den igen (f.eks. Internet Explorer eller Firefox) start forfra. Kontakt vores support hvis det ikke virker.

  Skal jeg rapportere, selv om jeg ikke modtog min pakke?

  Fortæl først supporten at du ikke har fået din pakke. Gå så ind i slutrapporten og skriv nej til det første spørgsmål, som er modtog du din pakke? Så behøver du ikke svare på de andre spørgsmål, og du får alligevel godkendt för kampagnen .

  Hvor meget skal jeg skrive til de åbne spørgsmål?

  Det er intet krav, at du udfylder hele feltet. Det er vigtigere at tænke over, hvad du vil formidle. Tænk på, at produkt- eller markedschefen hos producenten skal læse det, som du har skrevet. Hvis feltet ikke er stort nok, kan du skrive et separat dokument og maile det.

  Hvorfor skal man rapportere kampagner?

  For at vi kan se, om du har lavet din opgave som buzzador og har delt din mening om produktet eller tjenesten. Herefter formidler vi din mening til vores opdragsgiver/kunde.

 • Hvervning af nye buzzadorer

  Får jeg point for hvervningen?

  Hvis nogen registrerer sig og oplyser dit brugernavn som hvervet af …, kommer de til syne på listen under fanen hvervninger i din profil. Husk, at hvis der er nogen, der bliver indbudt af mere end en person, er det ikke sikkert, at de anvender netop dit link.

  Hvordan hverver jeg flere buzzadorer?

  Gå til fanen hvervninger i din profil. Der indbyder du en veninde eller ven ved at skrive deres mailadresse. Hvis du vil indbyde flere venner, skriver du semikolon (;) mellem mailadresserne. Indbudte venner står på listen, til de er blevet medlemmer, eller fjernes, hvis der er gået for lang tid.

 • At være buzzador

  Hvad forventes jeg at gøre som Buzzador?

  Som buzzador kan du deltage i kampagner ved at købe produkter, eller ved at få kampagnetilbud, hvis du har en komplet profil. Vil du deltage, skal du

  • selv prøve produktet eller tjenesten,
  • anmelde produktet eller tjenesten online og
  • slutrapportere kampagnen.

  Hvor lang tid tager det?

  Det tager i reglen ikke lang tid, men det er altid op til dig, hvor omfattende du vil gøre dine buzzninger. At dele vareprøver ud og tale med venner og bekendte om produktet og skrive din slutrapport er faktisk det eneste obligatoriske. Vi opfordrer alle til at buzze i sociale medier og deltage i konkurrencer. Mange buzzadorer synes, at det er den absolut sjoveste del, men der er slet ingen tvang overhovedet.