Spørgsmål fra medlemmerne

 • Hvad indebærer det at være en buzzador?

  Det er helt gratis at være medlem hos Buzzador. Som medlem får du invitationer til at være med i kampagner og prøve produkter. Enten helt gratis, eller også får du lov til at købe produkter til en rigtig fordelagtig pris. Din modydelse er at teste produktet/tjenesten og derefter dele din mening og erfaringer på de sociale medier, skrive anmeldelser og svare på spørgsmål om hvad du synes om produktet/tjenesten. Præcis hvad der gælder for hver enkelt kampagne får du information om ved kampagnens start. Se gerne #buzzador på de sociale medier for inspiration fra igangværende kampagner.

 • Skal jeg sige gode ting om de produkter, jeg buzzer om?

  Absolut ikke! Vi opfordrer dig til at komme med din helt ærlige mening, når du taler om de produkter/tjenester du prøver. Det vigtige er, at du angiver hvorfor du taler om produktet, at du er en buzzador og at du deler din ærlige mening.

 • Tager det lang tid at være med i en kampagne?

  Vores kampagner har for det meste en kampagneperiode på ca. 4 uger. Afhængigt af produkt eller tjeneste opfordres/opmuntres man til at lave forskellige aktiviteter.

 • Hvilke forskellige kampagnetyper findes der?

  Buzz
  I Buzz-kampagner skal du teste helt gratis produkter. Til gengæld, ønsker vi din ærlige mening om produktet/produkterne, som i de fleste tilfælde betyder, at du skal:
  – Dele et opslag på sociale medier
  – Skrive en anmeldelse om produktet på buzzador.com
  – Svare på en endelig rapport efter kampagnens afslutning.
  Typiske Buzz-kampagner kan være produkter inden for madvarer, bolig,
  skønhed/sundhed.

  R&R (Ratings&Reviews)
  I R&R-kampagner (Rating & Review) skal du teste helt gratis produkter.
  Til gengæld ønsker vi din ærlige mening om produktet med fokus på anmeldelser. I en R&R-kampagne skal du:
  – Skrive anmeldelser om produktet på de links, du har fået i kampagneperioden
  – Svare på en endelig rapport efter afslutningen af kampagnen
  Typiske R&R-kampagner er normalt produkter i en lidt højere prisklasse (end Buzz), og er ofte elektroniske produkter til hjemmet, eller skønheds-, helse- og hygiejneprodukter.

  Deals
  I Deals-kampagner har du mulighed for at få et særtilbud på et produkt eller en tjeneste. Det betyder, at du kan få et tilbud om at købe et produkt til en reduceret pris, eller teste en tjeneste gratis eller med rabat i en prøveperiode.
  Kravene til dig i disse kampagner varierer fra gang til gang. Oftest er der fokus på deling af opslag på sociale medier eller
  skrivning af anmeldelser. Typiske Deals-kampagner kan være produkter af høj værdi (f.eks. et TV) eller abonnementservices på f.eks. bøger, film/TV-shows eller mobilabonnementer. Det er ikke tilladt at sælge produktet inden for 6 måneder efter forfremmelsen.

  MI (Micro Influencer)
  Micro Influencer-kampagner er målrettet dem med større konti på de sociale medier (især Instagram og YouTube). I disse kampagner får du
  et eller flere produkter (kan være i forskellige kategorier og prisintervaller). Til gengæld underskriver du en digital kontrakt, hvor du
  giver tilsagn om at dele X-antal opslag på de sociale medier om produktet/produkterne sammen med din ærlige mening. Fokusset på disse kampagner er at skabe flot og kreativt indhold (billeder/videoer) eller registreringer til en tjeneste, eller generering af salg i en ekstern webshop.

  MI+ (Micro Influencer+)
  MI+-kampagner fungerer på samme måde som almindelige MI-kampagner. Forskellen er at +-kampagner er målrettet professionelle
  influencere, der kan fakturere deres honorar. For at deltage i disse er det et krav, at du har mulighed for at fakturere dit honorar, og at du har et CVR-nummer og er B-skatteyder. I disse (særlige) tilfælde modtager du et honorar for at deltage i kampagnerne.

 • Hvordan foregår en kampagne?

  Inden kampagnen
  Du får en invitationsmail med information om nye kampagner. Følg os også gerne for info på de sociale medier. Ansøg de kampagner, som du er interesseret i, via dine kampagnesider på buzzador.com. Efter ansøgningsperioden får du en mail om hvorvidt du er kommet med eller ej, samt information om produktleverance.

  Under kampagnen
  “Buzz” produktet! Med buzze mener vi at du skal poste billeder/film og skrive ærlige anmeldelser om hvad du synes. Det som kræves i den respektive kampagne fremgår på kampagnesiden og i mails, som du modtager mens kampagnen er i gang. Vær tydelig omkring at du er med i en Buzzadorkampagne, når du buzzer og del altid din ærlige mening, uanset om den er positiv eller negativ.

  Efter kampagnen
  Svar på slutrapporten når du har buzzet færdigt. Der sendes et link til dig på mail, eller også kan du finde den på din profil. Hvis du ikke har kunnet teste produktet, svarer du bare nej til første spørgsmål i slutrapporten, dette påvirker ikke din chance ved kommende kampagner.

 • Hvad kræves der for ar blive udvalgt til en kampagne?

  Hvem der bliver udvalgt i hvilken kampagne afhænger helt af hvilken målgruppe virksomheden har for produktet.
  Ofte spiller alder, køn og svar på de udvalgte spørgsmål en rolle samt hvilke sociale medier du er aktiv på, antal følgere og indholdet i dit flow. Er det dyrere produkter som skal testes, øges kravene for at blive udvalgt. For at øge chancerne bør du koble dine sociale media-konti til din buzzprofil. Husk også at gøre de ting, du forventes at gøre, i de kampagner du medvirker i, så øger du chancerne for at blive valgt igen!

 • Hvorfor vi i have at jeg skal linke til mine sociale media-konti?

  Linker du til dine konti på de sociale medier, hvor du er aktiv, øger du dine chancer for at blive udvalgt til kampagner. Du behøver ikke at have en åben profil for at linke til din konto. Grunden til at vi gerne vil have at du linker til din konto, er at vi skal kunne se den rækkevidde en kampagne har (dvs. hvor mange der har set de indlæg, der er lagt ud under et vist hashtag) og kunne præsentere dette for kunden. I visse kampagner er der krav om at have en konto, der f.eks. er linket til instagram, for at blive udvalgt.

 • Hvad sker der, hvis jeg ikke svarer på min slutrapport?

  Hvis du ikke svarer på din slutrapport kan det påvirke din chance for at medvirke i fremtidige kampagner. Har du af en eller anden årsag ikke kunnet buzze det produkt, du blev udvalgt til (af personlige årsager eller hvis du ikke har modtaget produktet), skal du angive dette i slutrapporten.

 • Jeg er flyttet, hvordan ændrer jeg min adresse?

  Det er vigtigt at du ændrer din adresse hvis du flytter, da vi ellers vil komme til at sende produkter til den forkerte adresse. Det er nemt at ændre din adresse på din profil, når du er logget ind.

 • Jeg vil gerne lukke min konto, hvordan gør jeg det?

  Hvis du vil lukke din konto eller sætte dit medlemskab hos buzzador på pause, så gør du det på din profil.

 • Hvordan forbereder Buzzador sig til GDPR?

  Buzzador hilser GDPR-lovgivningen velkommen og ser positivt på de nye regler om hvordan man som virksomhed i fremtiden skal håndtere personlige oplysninger. Lige nu er vi i gang med at implementere nye rutiner, vi forbereder os til den nye lov som træder i kraft den 25. maj 2018 og vil være klar med alle ændringer og justeringer inden denne dato.

 • Andre spørgsmål?

  Har du andre spørgsmål, som ikke er besvaret ovenfor, må du meget gerne sende en mail til vores support!
  hello@buzzador.com