Om os

Siden 2005 har Buzzador hjulpet virksomheder med at markedsføre produkter og tjenester sammen med vores værdifulde medlemmer (buzzadorer), som i dag findes i hele Norden. Buzzadorernes enkle opgave går ud på at teste et produkt eller tjeneste – enten helt gratis eller til en væsentlig lavere pris. Til gengæld skal buzzadorerne skrive anmeldelser og/eller sprede indlæg, andre kan læse på de sociale medier. På den måde får flere mennesker øjnene op for produkterne – en ”win-win”situation, ikke?

Hvordan foregår det?

Ved at blive medlem hos os, kan også du blive en af de 400.000 buzzadorer, som får mulighed for at deltage i disse kampagner. Du bestemmer helt selv, hvilke produkter eller tjenester, du vil teste, ved at tilmelde dig en kampagne. Har du en profil, der stemmer overens med den målgruppe vores kunder søger, får du en mail senere, hvor du forhåbentlig får at vide, om du er kommet med i kampagnen. Hvad din opgave er som buzzador, får du specifik information om før hver kampagne. Vores kunder vil frem for alt have din ærlige mening om produktet/tjenesten. Desuden ønsker stadig flere virksomheder at skabe en større interesse for produktet/tjenesten på de sociale medier. Som buzzador opfordrer vi dig derfor til også at dele tekst, billeder og film, når du buzzer på de sociale medier.

Tips: Sådan øger du dine chancer for at deltage i flere kampagner!

Da spredning på de sociale medier bliver stadig vigtigere i vor tids digitale klima, bliver vores kunder stadig mere interesserede i at vælge buzzadorer, som er dygtige til netop dette. Et tips er derfor at sørge for at knytte dine sociale medier til din buzzador-profil, noget du nemt gør i Indstillinger, når du logger på buzzador.com. Tænk på, at også type af Instagram-konto og antal følgere kan spille en rolle, samt at du har en åben profil.

Har du spørgsmål? Her finder du svarene.
Eller send os en et par ord på hello@buzzador.com. Vi håber at høre fra dig hurtigst muligt!