Om os

Lige siden Eva gav Adam æblet, har mund-til-mund-metoden været den mest naturlige måde at påvirke hinanden på for os mennesker. Vi lytter altid lidt mere opmærksomt, når det drejer sig om en anbefaling fra en ven. ?

Vores idé er at videreudvikle den tanke. At få flere til at teste produkter og tale ? med hinanden om, hvad de synes. Når du buzzer, deler du simpelthen din ærlige mening om produkterne med dine venner. Du skriver anmeldelser ✏️, som andre kan læse, og du deler din oplevelse i sociale medier. ?

Du kan blive blandt de første

Derfor kan vi tilbyde vores medlemmer nye og spændende produkter. Ofte, inden de er kommet på markedet. Det kan være mad ???, skønhedsprodukter ?? eller en helt ny indbygningsovn. Det kan også være digitale tjenester, som f eks lydbøger. ? Enten helt gratis eller til en betydeligt lavere pris.

Gratis medlemskab

At blive medlem koster ikke en krone. Som medlem med en komplet profil kan du og dine venner teste produkter helt gratis. Så får du en personlig indbydelse. Du svarer på nogle enkle spørgsmål, og bagefter får du at vide, om du er kommet med.

Sjovt at buzze

Det, du som buzzador skal gøre, er at teste produkterne selv, fortælle hvad du synes og skrive en kort slutrapport. Nogle buzzadorer bruger både tekst, billeder og film, når de buzzer. Det er en fornøjelse 😀 at se alle de kreative buzzmetoder. At pakke pakken ? op sammen, fange øjeblikket og buzze med venner er nok det sjoveste af det hele.

Snakken går

Det lyder utroligt, men nu er vi blevet ca 400 000 buzzadorer ❤️? i Norden. Helt almindelige forbrugere, som har en bestemt ting til fælles. Vi stoler mere på personlige vurderinger end på eksperter og bedrevidende personer. ?? For du har jo din egen mening, eller hvad? Den kan ingen tage fra dig.

Har du spørgsmål? 😕 Her finder du svarene. Eller send os et par linjer på support.dk@buzzador.com. Håber vi snart høres ved! ?

Om vores webshop

Den er ikke som alle andre. Her køber du nye produkter og betaler med dine meninger. Læs mere om hvordan det foregår.