Om buzzpoint og profilmærker

Når du deltager i kampagner og afslutter dem, får du buzzpoint. Dit aktivitetsniveau som buzzador kan også ses på dine profilmærker. Men hvad er det egentlig, der tæller? Det forklarer vi her.

Personlige indbydelser

Grundlæggende oplysninger

Sådan åbner du din profil for at modtage personlige kampagneindbydelser. Når du har gjort det, ved vi, at du er klar til at deltage i buzzkampagner, hvor produkterne er gratis.

 1. Profil > Min story > Om mig: Udfyld navn, køn, fødselsdato, mailadresse, bopælsadresse til pakkemodtagelse og mobilnummer til SMS-meddelelser.
 2. Profil > Min story > Interesser: Udfyld mindst to interesser.
 3. Profil > Min story > Sociale medier: Jo flere sociale medier du tilføjer, desto bedre bliver dine changer for at få indbydelser.
 4. Husk at gemme din profil, når du er færdig.

Udfyld din profil

Når du har udfyldt Profil > Min story med samtlige oplysninger, interesser og sociale medier, har du maksimeret dine muligheder som buzzador. Jo mere komplet din historie er, desto mere hjælper du os med at give dig interessante forespørgsler.

Buzzpoint

Når du udfylder din profil og foretager andre aktiviteter på buzzador.com ? får du buzzpoint. Du når hurtigt op på 2 000 buzzpoint. Derefter er der lidt længere imellem trinnene. Du rykker opad ved at deltage i kampagner samt ved at afslutte dem ordentligt; for eksempel ved at indlevere dine slutrapporter til tiden.

Din buzzadorstatus

Buzzta Mover

Medlemsniveau 4. Du er netop blevet medlem og har taget dine første buzzadorskridt. Eller også har du været medlem længe, men uden at deltage ret meget.

Buzzing Ace

Medlemsniveau 3. Du er varmet op i buzzudstyret og begynder at blive rutineret. Du er en aktiv og nysgerrig buzzador med kursen sat.

Buzzmaster

Medlemsniveau 2. Du tilhører den gruppe, der buzzer ofte og regelmæssigt. Du rekrutterer venner og er socialt mere aktiv end de fleste.

Buzzmaster Zupreme

Medlemsniveau 1. Du er en stjerne på de sociale medier og en meget aktiv buzzador med en helt udfyldt profil. Du har både en blog og egen Youtube-kanal med mange følgere og fans.

Profilmærker

I takt med at du opdaterer din profil, buzzer og får buzzpoint, låser du op for dine profilmærker. Antallet af oplåste profilmærker er også et bevis på den status, du har opnået som buzzador.

Til visse kampagner søger vi de dygtigste buzzadorer, og der kommer antallet af oplåste profilmærker til at spille en rolle. Der findes i alt 11 profilmærker, som du kan låse op igennem dine forskellige aktiviteter. Med du behøver absolut ikke alle profilmærkerne for at være med.


 • Medlem siden 2010-05-27

Velkommen! Dit første profilmærke låses op, når du bliver medlem af Buzzador. Du er en Buzzta Mover og begynder på medlemsniveau 4 af 4.


 • Forbundet til Facebook

Beviset for, at du har forbundet din buzzadorprofil med din Facebookkonto. Vigtigt for at øge dine muligheder for at få personlige indbydelser.


 • Forbundet til Instagram

Når du forbinder din buzzadorprofil med din Instagram, låser du op for dette profilmærke. Vigtigt for at øge dine muligheder for at få personlige indbydelser.


 • Twitter

Når du har fået dette profilmærke, betyder det, at du har udfyldt dit twitternavn og antal følgere.


 • I’m a blogger, yes I am

Og dette, hvis du har en blog og har udfyldt din webadresse, hvad bloggen handler om samt antal besøgende.


 • Youtube-kanal

Profilmærke, som vidner om, at du har udfyldt webadressen til din egen Youtube-kanal.


 • Hvervede venner

Profilmærke, når du har rekrutteret venner, og mindst én af dem har accepteret.


 • optjente buzzpoint

Profilmærke for dine første 2 000 velfortjente buzzpoint. 😀 Det betyder, at du har øget din status ét medlemsniveau og er et soleklart Buzzing Ace.


 • optjente buzzpoint

Profilmærke for 5 000 optjente buzzpoint. ? Du har nået det næstehøjeste medlemsniveau i galaksen af buzztalenter og er blevet en rutineret Buzzmaster.


 • optjente buzzpoint

Profilmærke for hele 10 000 buzzpoint! Nu har du den højeste status, en buzzador kan opnå. ? Nemlig titlen Buzzmaster Zupreme. Det betyder, at du kan få særlige forespørgsler, som er forbeholdt nogle ganske få.