Meistä

Aina siitä lähtien, kun Eeva näytti Aatamille omenan, on suusta-suuhun-metodi ollut meille ihmisille kaikkein luonnollisin vaikutuskeino. Kuuntelemme mielellämme ystäviemme suosituksia. ?

Ideamme on jalostaa tätä ajatusta eteenpäin: yhä useampi kokeilee tuotteita ja kertoo niistä omia mielipiteitään muille. Kun buzzaat, kerrot vain rehellisiä mielipiteitä tuotteista ystävillesi. Kirjoitat suosituksia ja jaat niitä muille sosiaalisessa mediassa.

Voit olla ensimmäinen

Me voimme tarjota jäsenillemme uusia ja jännittäviä tuotteita. Usein jo ennen kuin ne ovat tulleet edes markkinoille. Tuotteet voivat olla ruokaa, kauneudenhoitotuotteita tai vaikkapa täysin uusi kalusteisiin sijoitettava uuni. Ne voivat myös olla digitaalisia palveluja, kuten äänikirjoja. Saat kokeilla tuotteita joko täysin ilmaiseksi tai huomattavasti alennettuun hintaan.

Ilmainen jäsenyys

Jäsenyys ei maksa sinulle mitään. Jos olet liittynyt jäseneksi ja täyttänyt profiilisi täysin valmiiksi, voit päästä ystäviesi kanssa kokeilemaan uusia tuotteita ilmaiseksi. Saat meiltä tuolloin henkilökohtaisen kutsun. Vastaat muutamaan helppoon kysymykseen ja saat sitten tietää pääsitkö mukaan kampanjaan.

Buzzaus on hauskaa

Buzzadorina sinun tarvitsee vain kokeilla tuotetta oikeasti, kertoa mielipiteesi siitä ja vastata lyhyeen loppuraporttiin. Osa buzzadoreistamme tuottaa buzzatessaan tekstin lisäksi myös kuvia ja videoita. Eri buzzaustapojen näkeminen on meille suuri ilo. Paketin aukaisu, yhteiset jännittävät hetket, ja buzzaus ystävien kanssa ovat kaikkein hauskinta.

Pöhinää

Kuulostaa ehkä uskomattomalta, mutta meillä on tällä hetkellä noin 400 000 pohjoismaista buzzadoria. He ovat aivan tavallisia kuluttajia, joita yhdistää yksi asia. Me luotamme enemmän henkilökohtaisiin arvosteluihin, kuin ammattilaisiin jne. – koska sinullahan on oma mielipide, eikö? Sitä ei kukaan voi ottaa sinulta pois.

Verkkokaupasta

Se ei ole kuten kaikki muut. Täällä ostat tuotteita ja maksat mielipiteilläsi. Lue lisää tästä.