Ehdot

Täältä löydät jäsenehdot, ostoehdot, ohjeistukset kampanjoihin ja tuotearvostelun kirjoittamiseen. Tunnustamme, että tämä osio voi olla hieman kuivaa luettavaa, mutta on silti hyvä, että tutustut näihin.

Buzzador Oy:n jäsenehdot

Buzzador Oy:n yleiset buzzadoreja koskevat säännöt. Kun rekisteröidyt buzzadoriksi solmit sopimuksen Buzzador Oy:n kanssa seuraavien buzzadoreja koskevien yleisten sopimusehtojen mukaisesti:

 1. Buzzadorit saavat ilmaisia tavaranäytteitä ja tietoa eri tuotteista Buzzador Oy:ltä.
 2. Buzzador itse käyttää tuotteita, keskustelee tuotteista ympäristössään olevien ihmisten kanssa (ystävät, työtoverit yms.) sekä vastaavat arviointilomakkeeseen Buzzador Oy:n antamien ohjeiden mukaan.
 3. Buzzador-konsepti perustuu rehellisyyteen. Buzzadorin on tuotteista kertoessaan ilmoitettava rehellisesti roolistaan buzzadorina. On suositeltavaa, että buzzador aloittaa sosiaalisen median viestinsä lauseella ”Yhteistyössä Buzzadorin kanssa”, jotta seuraajille käy selvästi ilmi, että buzzador kirjoittaa tuotteesta kampanjaan osallistuessaan. Buzzadorin on tuotteesta kertoessaan kerrottava oma rehellinen mielipiteensä. Buzzadorin on lisäksi vastattava arviointilomakkeen kysymyksiin rehellisesti ja parhaan kykynsä mukaan.
 4. Buzzador Oy eikä buzzadorit saa minkäänlaista korvausta eikä kumpikaan heistä voi suunnata korvausvaatimuksia toista osapuolta kohtaan. Vaatimuksia ei voida myöskään suunnata Buzzador Oy:ta kohtaan, tuotteiden ominaisuuksia, laatua tai käyttöä tai saatuja välittömia tai välillisiä vahinkoja koskien, joita tuotteet ovat mahdollisesti aiheuttaneet.
 5. Buzzadorin osallistuminen rakentuu vapaaehtoisuuteen. Lukuunottamatta muutamaa yhteistä kampanjaa, saavat buzzadorit tietoa uusista kampanjoista sähköpostitse ja valitsevat täten itse, haluavatko he ilmoittautua mukaan kampanjaan tai eivät. Jos buzzador jostain syystä haluaisi keskeyttää meneillään olevan kampanjan, pitää buzzadorin silloin ilmoittaa tästä Buzzador Oy:lle.
 6. Buzzador itse rekisteröi itsensä sekä ylläpitää omia henkilökohtaisia tietojansa buzzador.com kautta. Buzzador Oy voi valita ja ehdottaa kampanjoita, jotka ovat kiinnostavia ja sopivia buzzadorille. Rekisteröidessään tietonsa buzzador.com kautta sallii buzzador, että Buzzador Oy käyttää tietoa tähän tarkoitukseen ja että Buzzador Oy saa lähettää sähköpostia buzzadorille. Buzzador voi milloin tahansa muuttaa tai poistaa omia tietojaan. Buzzador Oy ei tule koskaan vaatimaan että buzzadorin täytyisi ilmoittaa esimerkiksi täydellinen henkilötunnus, luottokorttinumero, etninen, poliittinen tai uskonnolinen tausta. Buzzador Oy ei sitoudu keräämään eikä rekisteröimään muita tietoja buzzadorista kuin osoitetiedot (myös IP-osoite) buzzadorin itsensä jättämien tietojen lisäksi.
 7. Buzzadorin pitää rekisteröidessään ilmoittaa ainutlaatuinen käyttäjäidentiteetti, jota ei voi johtaa Buzzadoriin. Buzzadorin pitää olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.
 8. Buzzador Oy sitoutuu lupaamaan että se ei jaa buzzadorien sähköpostiosoitteita, postiosoitteita tai muita henkilökohtaisia tietoja eteenpäin eikä käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin niihin, jotka tässä ilmoitetaan.
 9. Sekä buzzador että Buzzador Oy voi milloin vain keskeyttää yhteistyön ilman että toinen osapuoli voi suunnata minkäänlaista vaatimusta toista osapuolta kohden. Buzzador voi tehdä näin ottamalla yhteyttä osoitteeseen hello@buzzador.com, jolloin hänen tietonsa otetaan pois Buzzador-rekisteristä ja poisto vahvistetaan sähköpostin kautta. Buzzadorin käyttäjäidentiteetti tulee tosin säilymään Buzzador Oy:n rekisterissä.
 10. Buzzador itse on vastuussa mahdollisista veroseurauksista joita saattaa seurata tuotteista, palkinnoista tms. joita hän saa Buzzador Oy:lta.
 11. Buzzadorilla saa olla vain yksi buzzador-profiili.
 12. Buzzador ei saa julkaista väkivaltaisia, syrjiviä, laittomia, vihaa lietsovia, pornografisia tai seksistisiä kuvia tai muuta sisältöä millään Buzzador Oy:n julkaisukanavissa. Buzzador ei myöskään saa julkaista sisältöä, joka loukkaa muiden oikeuksia.
 13. Buzzador Oy voi halutessaan, mutta ei ole velvoitettu, poistaa, muokata, estää tai valvoa sisältöä tai profiileja, joiden sisällön katsomme rikkovan jäsenehtojamme.
 14. Buzzador Oy:n kommunikointi voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille tai toimintoihin. Palvelu sisältää sellaista sisältöä kolmannelta osapuolelta, jota Buzzador Oy ei hallitse tai säilytä. Buzzador Oy ei johda näitä kolmannen osapuolen sivustoja tai niiden sisältöä. Buzzadorina hyväksyt nimenomaisesti, että Buzzador Oy ei ota mitään vastuuta kolmannen osapuolen palveluista tai toiminnoista.
 15. Buzzadorina hyväksyt olevasi vastuussa kaikista tiedon siirtoon (esim. matkapuhelimella) liittyvistä kustannuksista, joita palvelun käyttö saattaa sinulle aiheuttaa.
 16. Buzzador Oy:n nimi ja logo ovat tavaramerkkejä, joita ei saa kopioida, jäljitellä tai käyttää, kokonaan tai osissa, ilman ennakolta sovittua kirjallista sopimusta Buzzador Oy:n kanssa. Kaikki sivuston ylätunnisteet, sovitettu grafiikka, ikonit ja skriptit ovat osa tavaramerkkiä, palvelumerkistöä tai Buzzadorin niin kutsuttua trade dressiä. Niitä ei saa kopioida, jäljitellä tai käyttää kokonaan tai edes osissa ilman ennakolta sovittua kirjallista lupaa Buzzadorilta.
 17. Hyväksyt, että Buzzador Oy ei ole vastuussa sisällöstä, jota julkaiset Buzzador Oy:n kautta. Buzzador Oy ei ole vastuussa lukemaan sisältöä läpi ennalkolta, valvomaan sitä, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä. Jos julkaisemasi sisältö on vastoin näitä jäsenehtoja, voit itse joutua lailliseen vastuuseen julkaisemastasi sisällöstä.
 18. Jos lähetät sisältöä, tietoa, ideoita, ehdotuksia tai muuta materiaalia meille, hyväksyt, että Buzzador Oy voi käyttää tätä vapaasti valitsemaansa tarkoitukseen, joka ei rajoitu kehittämiseen tai tuotteiden ja palveluiden markkinointitarkoituksiin, ilman että me olemme millään tavalla velvollisia tai että joutuisimme maksamaan tästä sinulle.
 19. Mikäli tuotekohtaiset arvostelut on kirjoitettu jäsenprofiiliin, arvostelut voidaan jakaa asiakkaalle tuotemerkkien ja muiden jälleenmyyjien sivustojen sisällön jakamiseksi yhdessä IP-osoitteen ja väestötietojen kanssa sisällön aitouden varmistamiseksi.

Buzzador Oy:n ostoehdot

Buzzador Oy:n yksi tärkeimmistä tavoitteista on aina tarjota korkealaatuista palvelua jäsenillemme (tässä tekstissä viittaamme jäseniimme ja asiakkaisiimme samanarvoisina). Alla olevat ostoehdot toimivat työmme ohjenuorana. Ostoehdot menevät tavallisten Buzzador Oy:n sopimusehtojen edelle niissä kampanjoissa, joissa Buzzador maksaa tuotteista. Ostoehtoja koskevissa kysymyksissä autamme sinua mielellään sähköpostitse Buzzador-tuessa osoitteessa: hello@buzzador.com.

Hinnat

Kampanjoissa, joissa tuotteet ovat liian kalliita annettavaksi ilmaiseksi, tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden ostaa tuotteita alennettuun hintaan. Kaikki hinnat esitetään euroissa, sisältää arvonlisäveron, ja hinnat koskevat aina kullakin hetkellä ajankohtaista kampanjaa. Toimituskulut sekä mahdollinen postiennakkomaksu sisältyvät aina annettuun hintaan. Tarjoamamme hinta on yleensä alennettu suositushintaan verrattuna ja normaalisti tarjoamme tätä ostomahdollisuutta vain tietyille jäsenillemme. Nämä kampanjat kohdistuvat yhteen tuotteeseen tai tiettyihin tuotteisiin ja vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tilaus

Rekisteröityneet jäsenemme voivat tehdä tilauksen sähköisesti kirjauduttuaan sivustolle: buzzador.com. Jäsenen tulee itse pitää huolta siitä, että hänen osoite- ja puhelintietonsa ovat ajantasalla ennenkuin hän tekee tuotetilauksen. Toimitus tapahtuu vain kampanjaa koskevan maan sisällä. Pidätämme oikeuden tarkistaa IP-osoitteen, josta tilaus on tehty. Buzzador Oy noudattaa henkilötietoja koskevissa asioissa Henkilötietolain (HeTiL)säännöksiä.

Maksu

Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä. Hyväksymme tällä hetkellä maksun seuraavien pankkien tavallisilla pankkikorteilla: Aktia ja Sampo Pankki sekä kaikilla Visa ja Mastercard-korteilla. Maksu tapahtuu turvallisesti SSL-varmenteen avulla. Kampanjoissa joissa tilauksen voi tehdä postiennakolla, tapahtuu maksu tilausta noudettaessa Postin/Schenkerin toimipisteestä. Vain täysi-ikäiset jäsenemme saavat osallistua Buzzador-kampanjoihin joissa Buzzadorit maksavat tuotteista.

Toimitus

Toimitus Suomessa tapahtuu Postin/Schenkerin välityksellä. Lähetysilmoituksen saat normaalisti tekstiviestinä, kirjeitse tai sähköpostitse. Toimitus tapahtuu Postin/Schenkerin lähimpään toimipisteeseen Postin/Schenkerin yleisten toimitusehtojen mukaisesti.

Peruutus

Ennenkuin kampanjaan ilmoittautumisaika on mennyt umpeen voit peruuttaa tilauksen ilman lisämaksua ottamalla yhteyttä Buzzador-tukeemme hello@buzzador.com. Maksettuasi tuotteen etukäteen saat rahasi tilille 30. päivän kuluessa kaupan peruuttamisesta.

Vaihto- ja palautus

Yksityishenkilönä sinulla on Kuluttajasuojalain 6. luvun etämyyntisäännösten mukaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jotka lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun olet hakenut tuotteen Postin/Schenkerin toimipisteestä. Vaihtoa ja palautusta koskevissa asioissa ota viipymättä yhteyttä Buzzador-tukeemme hello@buzzador.com. Buzzador Oy maksaa palautuskulut. Palautettavan tuotteen pitää olla myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan – tuotteen pitää olla käyttämätön, jotta sen voi palauttaa takaisin Buzzador Oy:lle. Ota ensin yhteyttä Buzzador-tukeen ja saat meiltä ohjeet kuinka palautat tuotteesi. Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä kaupan peruuttamisesta. Tuotteen/Tuotteet saa palauttaa ainoastaan Buzzador Oy:lta saadulla palautusetiketillä. Lisätietoja Kuluttajansuojalaista löydät täältä.

Huomioi, että asiakas on vastuussa tuotteen palautuksesta. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Tuotteeseen saa tutustua samalla tavalla kuin jos ostaisit sen myymälässä, mutta sitä ei saa ottaa normaaliin käyttöön. Palautettavan tuotteen pitää olla myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan – tuotteen pitää olla käyttämättömätön, jotta sen voi palauttaa takaisin Buzzadorille. Siinä tapauksessa, että tuote on palauduttuaan huonommassa kunnossa kuin missä se toimitettiin Buzzadorille, tai että se on huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattu tai että tuotteen kaikki osat eivät ole mukana, on Buzzador korvausvelvollinen näiden kohtien osalta Buzzador Oy:lle. Muistathan palauttaa myös käyttöohjeet. hello@buzzador.com.

Takuut ja valitukset

Virheellisen tai vaurioituneen tuotteen kohdalla pitää Buzzadorin ottaa yhteyttä Buzzador Oy:hyn 14 päivän sisällä. Ota yhteyttä Buzzador-tukeemme osoitteessa: hello@buzzador.com. Virheellisen tai vaurioituneen tuotteen uudelleenlähetystapauksissa Buzzador Oy vastaa korvaustoimituksen kuluista. Tuote pitää palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan ja siinä tulee olla mukana kirjallinen kuvaus viasta. Jos tuote vaurioituu tai häviää lähetyksessä Buzzador Oy on korvausvelvollinen. Buzzador Oy:n myymät tuotteet noudattavat suomalaisten yhteistyökumppaneidemme normaaleja takuuehtoja ja sekä takuuta että valituksia koskevissa tilanteissa noudatamme Suomen ja EU:n yleisiä lakisäädöksiä. Jos tuotteesta tehdään valitus ja siinä ei huomata palautuksen yhteydessä huoltopisteessä vikaa voit asiakkaana joutua korvausvelvolliseksi tutkimuksesta koituviin kustannuksiin.

Tuotteiden huoltoa, takuuasioita ja niitä koskevissa valituksissa tulee Buzzadorin ottaa yhteyttä tuotteen valmistajaan tai jälleenmyyjään. Buzzador-kampanjan aikana sinun tulee kuitenkin aina ensisijassa ottaa yhteyttä Buzzador-tukeen hello@buzzador.com jossa sinua ohjeistetaan lisää. Pidä tarkkaan huolta maksukuluista/laskusta joka sinun tulee voida näyttää todistaessasi, että takuu on voimassa.

Toimitusvaurio

Jos tuotteen pakkaus on vaurioitunut selvästi kuljetuksen aikana, tulee sinun viipymättä ottaa yhteyttä Buzzador-tukeen haettuasi tuotteen. Ota yhteyttä Buzzador-tukeen myös jos tuote on kadonnut toimituksessa. Buzzador-tuen osoite on: hello@buzzador.com.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Buzzador Oy vapautuu tämän sopimuksen mukaisista velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa asiakkaille vahingonkorvausta, jos sopimusvelvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen tämän sopimuksen täyttämisen estävä ja sopimuksen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, joka on myyjästä riippumaton, ja jonka vaikutuksia myyjä ei voi kohtuudella välttää tai voittaa. Tällainen tapahtuma voi olla esim. sota, kapina, pakko-otto tai takavarikko yleiseen tarpeeseen, energiajakelun keskeytys, työselkkaus, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö ja kaapelivaurio. Jos sopimusvelvoitteen täyttäminen viivästyy jostakin edellä mainitusta syystä, sopimusvelvoitteen täyttämisaikaa jatketaan niin kauan, kun kaikki tapaukseen vaikuttavat olosuhteet huomioon ottaen on pidettävä kohtuullisena.

Ota huomioon arvostelua kirjoittaessasi

Arvostelun tarkoituksena on helpottaa muiden päätöstä

Muista, että kuluttajat haluavat lukea tuotteesta käyttäjän näkökulmasta. Kuvailemalla kokemuksiasi autat muita päättämään, millaista tuotetta on käyttää ja sopisiko se heille.

Ole rehellinen ja kuvaileva ja pysy asiassa

Buzzador-konsepti perustuu rehellisyyteen. Pysy asiassa ja kirjoita mahdollisimman objektiivisesti. Pyri ottamaan mukaan tuotteen tärkeimmät hyvät ja huonot puolet. Perustele mielipiteesi omien kokemustesi pohjalta. Vältä lyhyitä kuvailuja, kuten ”hyvä” tai ”huono”, ja yritä sen sijaan kertoa, MIKÄ tuotteessa on hyvää tai huonoa ja MIKSI olet sitä mieltä.

Ole oikeudenmukainen ja asiallinen arvioissasi.

Pidä mielessä, että jätät arvostelun muiden kuluttajien hyödyksi. Anna arvosana omien mielipiteidesi pohjalta antamatta muiden jäsenten mielipiteiden vaikuttaa itseesi.