Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitä buzzadorina toimiminen tarkoittaa?

  Buzzador-jäsenyys on täysin maksuton. Jäsenenä saat kutsuja kampanjoihin, joissa pääset testaamaan tuotteita. Kampanjat ovat joko täysin ilmaisia tai saat ostaa tuotteita erittäin edulliseen hintaan. Vastapalveluksena tuotteiden/palveluiden testaamisesta kerrot mielipiteesi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa, kirjoitat tuotearvosteluja ja vastaat tuotetta/palvelua koskeviin kysymyksiin. Tarkempaa tietoa jokaisesta kampanjasta saat kampanjan käynnistymisen yhteydessä. Selaa sosiaalisessa mediassa hashtagia #buzzador saadaksesi inspiraatiota meneillään olevista kampanjoista.

 • Pitääkö minun kertoa buzzattavasta tuotteesta vain positiivisia asioita?

  Ei tietenkään! Kannustamme sinua kertomaan rehellisen mielipiteesi keskustellessasi kokeilemastasi tuotteesta/palvelusta ystäviesi kanssa. On tärkeää, että buzzatessasi kerrot, miksi esittelet tuotetta, että olet buzzador ja että kerrot rehellisen mielipiteesi.

 • Viekö kampanjaan osallistuminen paljon aikaa?

  Kampanjamme kestävät yleensä n. 4 viikkoa. Tuotteesta/kampanjasta riippuen kannustamme jäseniä kokeilemaan erilaisia toimintoja.

 • Millaisia kampanjatyyppejä on olemassa?

  On olemassa buzz-, deals- ja affiliatekampanjoita.

  Buzzkampanjoihin osallistuminen on maksutonta. Joskus velvollisuutena on jakaa tuote instagramissa, joskus on kirjoitettava arvostelu ja joskus riittää tuotteen kokeileminen ja siitä kertominen ystäville. Tuotteet toimitetaan joko postitse tai digitaalisesti, jos kyseessä on tuotetarkastus

  Deals-kampanjoihin osallistuminen on maksullista. Näissä kampanjoissa voit ostaa tuotteita erittäin edulliseen hintaan ja vastapalveluksena kirjoittaa tuotteesta arvostelun.

  Affiliatekampanjat linkittävät ulkoisiin verkkokauppoihin/yrityksiin. Nämä kampanjat toimivat yhteistyössä muiden yritysten kanssa ja linkittävät usein ulkoiselle verkkosivulle, jossa voit käyttää ainutlaatuista tarjousta tai palvelua joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.

 • Miten kampanja etenee?

  Ennen kampanjaa
  Saat sähköpostiin kampanjakutsun, joka sisältää tietoa uudesta kampanjasta. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisätietoa. Hae itseäsi kiinnostavaan kampanjaan kampanjasivusi kautta osoitteessa buzzador.com. Hakuajan jälkeen saat sähköpostin, jossa ilmoitetaan valittiinko sinut kampanjaan sekä tietoa tuotteen toimituksesta.

  Kampanjan aikana
  ”Buzzaa” tuotetta! Buzzauksella tarkoitamme, että sinun tulee julkaista kuvia/videoita ja kirjoittaa rehellisiä arvosteluja tuotteesta. Jokaisen kampanjan vaatimukset kerrotaan kampanjasivulla ja sähköpostissa, jonka saat kampanjan aikana. Ilmoita buzzatessasi selkeästi, että olet mukana buzzador-kampanjassa ja jaa aina rehellinen mielipiteesi, positiivinen tai negatiivinen.

  Kampanjan jälkeen
  Vastaa buzzauksen päätyttyä loppuraportin kysymyksiin. Linkki lähetetään sinulle sähköpostitse tai löydät sen profiilistasi. Jos et ole voinut testata tuotetta, vastaa vain loppuraportissa olevaan ensimmäiseen kysymykseen ei. Tämä ei vaikuta mahdollisuuksiisi tulla valituksi tuleviin kampanjoihin.

 • Mitä kampanjaan valituksi tuleminen vaatii?

  Kampanjaan valittavat henkilöt valitaan sen perusteella, millainen kohderyhmä tuotteella on.
  Usein valintaan vaikuttavat ikä, sukupuoli, vastaukset valintakysymyksiin sekä ne sosiaaliset mediat, joissa olet aktiivinen, seuraajien määrä ja feedisi sisältö. Kalliimpien tuotteiden kohdalla vaatimukset valituksi tulemiseen kasvavat. Voit lisätä mahdollisuuksiasi liittämällä sosiaalisen median tilisi buzzador-profiiliisi. Muista myös tehdä mitä sinulta odotetaan kampanjoissa, joihin osallistut ja lisää siten mahdollisuuksia päästä uudelleen mukaan kampanjaan!

 • Miksi haluatte, että liitän linkin sosiaalisen median tileihin?

  Jos liität profiiliisi aktiiviset sosiaalisen median tilisi, lisäät mahdollisuuksiasi tulla valituksia kampanjoihin. Liittämäsi tilin ei tarvitse olla avoin. Syy siihen, miksi haluamme sinun liittävän tilisi on se, että haluamme nähdä kampanjan laajuuden (eli kuinka monta henkilöä on katsellut tietyllä hashtagilla varustettuja postauksia) ja esittää tämä asiakkaalle. Joihinkin kampanjoihin valituksi tuleminen vaatii esimerkiksi instagram-tilin liittämistä.

 • Mitä tapahtuu, jos en vastaa loppuraporttiin?

  Jos et vastaa loppuraporttiin, se voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi osallistua tuleviin kampanjoihin. Jos jostain syystä et ole voinut buzzata tuotetta (henkilökohtaisista syistä tai jos et ole saanut tuotetta), ilmoita tästä loppuraportissa.

 • Olen muuttanut, kuinka vaihdan osoitteeni?

  On tärkeää, että pidät osoitteesi ajan tasalla, koska muuten lähetämme tuotteet väärään osoitteeseen. Voit muuttaa osoitteesi kätevästi profiilissasi, kun olet kirjautunut sisään.

 • Haluan sulkea tilini, kuinka toimin?

  Jos haluat lopettaa tai keskeyttää jäsenyytesi buzzadorina, voit tehdä sen profiilissasi.

 • Miten Buzzador valmistautuu GDPR-tietosuoja-asetukseen?

  Buzzador toivottaa GDPR-lainsäädännön tervetulleeksi ja pitää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntöuudistusta positiivisena asiana. Juuri nyt jatkamme toimintaamme ja toteutamme uusia rutiineja sekä valmistaudumme uuteen lakiin, joka astuu voimaan 25. toukokuuta 2018. Saamme kaikki muutokset ja tarkistukset valmiiksi ennen tätä päivämäärää.

 • Kysyttävää?

  Jos sinulla on jokin kysymys, johon et löytänyt yläpuolelta vastausta, lähetä meille sähköpostia!
  hello@buzzador.com