Verkkokaupastamme

Tervetuloa verkkokauppamme, jossa maksat mielipiteelläsi. Löydät harvinaisen hyviä DEALSejä, koska laskemme tuotearvostelut valuutaksi. Emme ole ensi sijaisesti kiinnostuneita rahoistasi, vaan haluamme kuulla mitä mieltä olet saamistasi tuotteista.

Osta tuliteriä tuotteita

Meillä on sopimus muutaman maailman suurimman tuotemerkin kanssa. Verkkokaupassamme olevat tuotteet kuuluvat aina kunkin tuotemerkin tarjolla olevaan kermaan. Joskus kyseessä on tuote, joka ei vielä ole edes tullut markkinoille. Voit saada sen käsiisi ensimmäisten joukossa. Tottahan toki, kaikki tuotteet ovat uusia ja alkuperäispakkauksesssa. Kaikki takuut ovat voimassa, aivan kuten minkä tahansa uuden tuotteen kohdalla.

Tarjoushintaan

Vertaa tätä muihin kauppoihin ja verkkokauppoihin. Huomaat pian, että me tarjoamme halvempia hintoja. Mitkä ovat sitten pelinsäännöt? Meidän sääntömme ovat erilaiset. Ensiksi maksat pienen summan oikeaa rahaa pankkikortiltasi. Liityt samalla Buzzadorin jäseneksi ja saat useimmiten tuotteen kotiovellesi ja aina ilman toimituskuluja. Hintoihimme ei sisälly myöskään mitään ”pimeitä” tai ”salaisia” kuluja.

Maksa mielipiteilläsi

Olemme nyt päässeet koko homman ideaan. Vastapalveluksena, että voit ostaa tuotteen roimaan alennushintaan, kokeilet ja kirjoitat tuotteesta tuotearvostelun. Kutsumme tätä buzzaamiseksi. Emme vaikuta mielipiteisiisi, vaan tuotearvostelusi tulee olla täysin rehellinen ja läpinäkyvä. Sinun tulee myös aina kertoa olevasi buzzador ja että olet saanut tuotteen tarjoushintaan.

Kuulostaako tämä hyvältä DEALilta?

Näytä kampanjat