Kampagnetype

Her er informationen om kampagnetyperne:

Buzz

I Buzz-kampagner skal du teste helt gratis produkter. Til gengæld, ønsker vi din ærlige mening om produktet/produkterne, som i de fleste
tilfælde betyder, at du skal:

– Dele et opslag på sociale medier
– Skrive en anmeldelse om produktet på buzzador.com
– Svare på en endelig rapport efter kampagnens afslutning

Typiske Buzz-kampagner kan være produkter inden for madvarer, bolig, skønhed/sundhed.

R&R (Ratings&Reviews)

I R&R-kampagner (Rating & Review) skal du teste helt gratis produkter. Til gengæld ønsker vi din ærlige mening om produktet med fokus på anmeldelser. I en R&R-kampagne skal du:

– Skrive anmeldelser om produktet på de links, du har fået i kampagneperioden
– Svare på en endelig rapport efter afslutningen af kampagnen

Typiske R&R-kampagner er normalt produkter i en lidt højere prisklasse (end Buzz),
og er ofte elektroniske produkter til hjemmet, eller skønheds-, helse- og hygiejneprodukter.

Deals

I Deals-kampagner har du mulighed for at få et særtilbud på et produkt eller en tjeneste.
Det betyder, at du kan få et tilbud om at købe et produkt til en reduceret pris, eller teste en tjeneste gratis eller med rabat i en prøveperiode. Kravene til dig i disse kampagner varierer fra gang til gang. Oftest er der fokus på deling af opslag på sociale medier eller skrivning af anmeldelser. Typiske Deals-kampagner kan være produkter af høj værdi (f.eks. et TV) eller abonnementservices på f.eks. bøger, film/TV-shows eller mobilabonnementer.

MI (Micro Influencer)

Micro Influencer-kampagner er målrettet dem med større konti på de sociale medier (især Instagram og YouTube). I disse kampagner får du et eller flere produkter (kan være i forskellige kategorier og prisintervaller). Til gengæld underskriver du en digital kontrakt, hvor du giver tilsagn om at dele X-antal opslag på de sociale medier om produktet/produkterne sammen med din ærlige mening. Fokusset på disse kampagner er at skabe flot og kreativt indhold (billeder/videoer) eller registreringer til en tjeneste, eller generering af salg i en ekstern webshop.

MI+ (Micro Influencer+)

MI+-kampagner fungerer på samme måde som almindelige MI-kampagner. Forskellen er at +-kampagner er målrettet professionelle influencere, der kan fakturere deres honorar. For at deltage i disse er det et krav, at du har mulighed for at fakturere dit honorar, og at du har et CVR-nummer og er B-skatteyder. I disse (særlige) tilfælde modtager du et honorar for at deltage i kampagnerne.