Vilkår

Her finner du all informasjon om medlemsvilkår, kjøpsbetingelser og hva som gjelder når du skriver en omtale. Vi innrømmer at dette er litt tørr lesing, men det er samtidig bra at du vet om det.

Medlemsvilkår

Buzzador AS generelle avtalevilkår for buzzadorer. Når du registrerer deg som buzzador inngår du en avtale med Buzzador AS i samsvar med følgende generelle avtalevilkår for buzzadorer.

 1. Buzzadoren får gratis vareprøver og informasjon om ulike produkter fra Buzzador AS.
 2. Buzzadoren kan i enkelte kampanjer få tilbud om å kjøpe produkter til en attraktiv pris. Dette er valgfritt og buzzadoren bestemmer selv om han/hun ønsker å delta i kampanjen. Når buzzadoren registrerer seg på buzzador.com kan buzzadoren velge å gi avkall på kampanjer som koster penger. I kampanjer hvor medlemmer betaler for varene gjelder Buzzadors kjøpsvilkår med preferanse til disse generelle avtalevilkår for buzzadorer.
 3. Buzzadoren skal selv bruke produktene, diskutere produktene med personer i sitt miljø og svare på et evalueringsskjema i henhold til instruksjoner som Buzzador AS gir.
 4. Buzzador-konseptet bygger på ærlighet. Buzzadoren skal ærlig opplyse personer som buzzadorene diskuterer produktene med, om sin rolle som buzzador. Det anbefales at buzzadorer innleder innlegg på sosiale medier med «I samarbeid med Buzzador», slik at følgerne tydelig ser at buzzadorene skriver om produktet fordi de er med i en kampanje. Buzzadorene skal kommunisere sin egen ærlige mening om produktene. Buzzadorene skal besvare spørsmålene i evalueringsskjemaet ærlig og etter beste evne.
 5. Verken buzzadoren eller Buzzador AS mottar noen godtgjørelse eller kan rette eventuelle krav mot den andre parten. Krav kan heller ikke rettes mot Buzzador AS for produktegenskaper, beskaffenhet eller bruk, eller for direkte eller indirekte skader som forårsakes av produktene.
 6. Buzzadorens deltakelse er frivillig. Buzzadoren får informasjon om nye kampanjer via e-post, og velger deretter selv å melde seg på eller ikke. Dersom buzzadoren av en eller annen grunn må avbryte en pågående kampanje skal buzzadoren varsle Buzzador AS om dette.
 7. Buzzadoren registrerer og vedlikeholder sin egen personlige informasjon på buzzador.com. Denne informasjonen er til for at Buzzador AS skal kunne velge og foreslå kampanjer som er interessante og egnet for buzzadoren. Ved å registrere informasjon på buzzador.com godtar buzzadoren at Buzzador AS bruker informasjonen til dette formålet, og at Buzzador AS sender e-post til buzzadoren. Buzzadoren kan alltid manuelt endre eller slette informasjonen. Buzzador AS kommer ikke til å be om at buzzadoren skal oppgi sensitive personlige data som for eksempel fullstendig personnummer, kredittkortnummer, etniske, politiske eller religiøse opplysninger. Buzzador AS forplikter seg til ikke å innhente eller lagre annen informasjon om buzzadoren enn adresseopplysninger (inkludert IP-adresse) i tillegg til den informasjon Buzzadoren selv oppgir.
 8. Buzzadoren får ikke publisere voldelige, diskriminerende, ulovlige, hatefulle, pornografiske eller seksuelt eksplisitte bilder eller annet innhold via noen av Buzzador AS sine publiseringskanaler. Buzzadoren får ikke heller publisere innhold som krenker andres rettigheter.
 9. Buzzador AS kan, men er ikke forpliktet til å, fjerne, redigere, blokkere eller overvåke innhold eller profiler med innhold som vi mener bryter våre brukervilkår.
 10. For å være en buzzador må man ha fylt 18 år.
 11. Buzzadoren får bare ha en personlig buzzadorprofil.
 12. Buzzador AS forplikter seg til ikke å avsløre buzzadorens e-postadresse, detaljer om buzzadorens identitet eller andre personlige opplysninger, og for ikke å bruke informasjonen til andre formål enn det som er angitt her.
 13. Svarene buzzadoren gir i evalueringsskjemaene brukes av Buzzador AS til å utvikle Buzzador-konseptet. Svarene blir også gitt videre til Buzzador AS sine kunder for å bidra til utvikling av deres produkter og markedsføring. Informasjon om buzzadorens identitet blir ikke gitt videre til Buzzador AS sine kunder.
 14. Dersom du velger å sende innhold, informasjon, idéer, forslag eller annet materiell til oss, samtykker du til at Buzzador AS fritt får bruke dette for ethvert formål, inkludert men ikke begrenset til utvikling og markedsføring av produkter og tjenester, uten noen forpliktelser eller betaling til deg.
 15. Både buzzadoren og Buzzador AS kan til enhver tid avslutte forholdet uten at den andre parten kan rette eventuelle krav mot den andre. Buzzadoren gjøre dette ved å varsle hello@buzzador.com som sletter dataene i registeret over buzzadorer og bekrefter slettingen via e-post. Buzzadorens brukeridentitet vil imidlertid forbli i Buzzador AS sitt system.
 16. Det kan finnes linker i Buzzador sin kommunikasjon til tredjeparts nettsteder eller funksjoner. Tjenesten inneholder tredjeparts innhold som Buzzador AS ikke har kontroll over eller vedlikeholder. Du godkjenner at Buzzador AS ikke har noe ansvar for slike tjenester eller funksjoner fra tredjepart.
 17. Buzzadoren er selv ansvarlig for evt. skattemessige konsekvenser av varer, belønninger og premier innhentet fra Buzzador AS.
 18. Du godkjenner at du er ansvarlig for alle datakostnader som din bruk av tjenesten fører med seg.
 19. Buzzador AS navn og logo tilhører Buzzador AS og får ikke kopieres, imiteres eller brukes, helt eller delvis, uten skriftlig tillatelse fra Buzzador AS. I tillegg tilhører alle topptekster, tilpasset grafikk, ikoner og skript merkevarer, tjenestemerker eller såkalt trade dress Buzzador og får ikke kopieres, imiteres eller brukes, helt eller delvis uten skriftlig tillatelse fra Buzzador.
 20. I tilfeller der produktspesifikke anmeldelser er skrevet i medlemsprofilen, kan disse anmeldelsene deles med produkteieren for å distribuere innholdet på merkevarens nettsted og andre forhandlers nettsteder sammen med IP-adresse og demografisk informasjon for å sikre innholdet på ektheten.

Kjøpsbetingelser

Vi på Buzzador har ambisjonen om å alltid yte god service til våre medlemmer (i denne teksten er medlem likestilt med kunde), og vi jobber i henhold til følgende vilkår når det gjelder salg. For kampanjer der medlemmene betaler for varene gjelder disse betingelsene fremfor de generelle vilkårene for buzzadorer.

Ved eventuelle spørsmål kontakt oss på hello@buzzador.com.

Priser

I kampanjer hvor varene er for dyre til å bli gitt bort får isteden medlemmene som blir valgt ut i kampanjen tilbud om å kjøpe produktet til en redusert pris. Alle priser er i NOK inkl mva og gjelder for den aktuelle kampanjen. Frakt og eventuelle oppkrav eller leveringskostnader er alltid inkludert i prisen. Prisen er ofte svært subsidiert og vanligvis får enkelte medlemmer tilbud om å kjøpe produktet, kun ett produkt eller ett sett av produkter per medlem, så lenge lageret rekker.

Bestilling

Bestillinger kan gjøres elektronisk av registrerte medlemmer etter innlogging på buzzador.com. Det er medlemmets ansvar, før bestilling, å sikre at den registrerte adressen og telefonnummeret er korrekt ved bestilling. Levering er kun i det land hvor kampanjen er aktuell. Vi forbeholder oss retten til å logge din IP-adresse ved bestilling. Buzzador behandler personopplysninger i samsvar med »Lov om behandling av personopplysninger« (personopplysningsloven).

Betaling

Betaling skjer ved bestilling. Vi aksepterer de vanligste kredittkortene. Kortbetaling skjer via sikker tilkobling med SSL-kryptering. For kampanjer som leveres mot etterkrav (postoppkrav), skjer betaling til det angitte utleveringsstedet. Kun myndige personer kan delta i Buzzadorkampanjer som krever betaling fra buzzador.

Levering

Levering i Norge skjer med Posten eller Tollpost Mypack. Melding om pakken er normalt via SMS dersom mobilnummer er angitt, ellers via e-post eller brev. Levering skjer til nærmeste leveringssted i henhold til transportørens definisjoner.

Avbestilling

Du kan kansellere en bestilling uten kostnad ved å kontakte vår support på hello@buzzador.com før påmeldingsfristen for kampanjen har passert. Hvis du har betalt i forveien får du pengene tilbake innen 14 dager etter avbestillingen.

Angrerett og retur

Som privatperson har du i henhold til angrerettloven rett til å heve et kjøp innen 14 kalenderdager etter mottak. Hvis du ønsker å bruke angreretten din i henhold til angrerettsloven, vennligst kontakt oss på hello@buzzador.com. Du får pengene tilbake innen 14 dager etter at Buzzador har fått varen i retur. Dersom du angrer ditt kjøp har du i følge Angrerettloven 14 dagers returrett. Fristen begynner å løpe fra og med den dagen du henter ut pakken.

Legg merke til at du ikke kan levere tilbake produkter som du har tatt i bruk. Orginalemballasjen skal også sendes i retur. For å benytte deg av angreretten fyller du ut angreskjemaet som fulgte med i pakken, og sender det tilbake sammen med varen. I pakken finner du også en ferdig utfyllt returetikett som du benytter deg av når du returnerer varen. Returfrakt er alltid på din bekostning og ditt ansvar i henhold til angrerettloven kap 4. Du må selv betale returfrakt.

Du betaler ingenting når du sender varen i retur med etiketten, men portoen trekkes fra det beløpet som skal tilbakebetales til deg. Du må levere inn pakken på samme sted som du hentet den, eller til et annet Tollpost MyPack utleveringssted. Produktet skal kun bli returnert med returetiketten fra Buzzador, og med den angitte transportør.

Husk at det er du som kunde som er ansvarlig for retur av produktet. Varen må returneres i sin opprinnelige tilstand i original emballasje. Ifølge Angrerettsloven går angreretten tapt dersom »varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde«. I tilfeller der produktet er returnert i dårligere stand enn levert, eller ikke fullført, trekker vi de kostnadene det påfører Buzzador AS.

Garantier og krav

Defekt eller skadet gods skal reklameres innen 14 dager. Ved retur av defekt eller skadet gods står Buzzador AS for frakt og eventuell ny vare. Varene må returneres godt pakket og i original emballasje med vedlagt beskrivelse av feilen. Hvis varen er skadet eller kommer bort når du returnerer den, er du ansvarlig for betaling.Produkter som selges av Buzzador går under våre norske leverandørers garantivilkår, og garantier er minst i henhold til norsk lov.

Hvis en vare blir reklamert og ingen feil blir funnet av serviceverksted, kan du som kunde få betale en undersøkelsesavgift. Service, garantikrav og reklamasjoner håndteres av produsenten eller eventuell distributør/forhandler.

Under kampanjeperioden skal første kontakt alltid være Buzzador support på hello@buzzador.com som gir instrukser om man skal gå videre. Spar alltid faktura/kvittering som må legges frem for at garantien skal gjelde.

Transportskade

Dersom emballasjen har synlige skader, skal dette reklameres umiddelbart ved mottak av varen. Hvis varen på en eller annen måte er skadet eller tapt, skal du umiddelbart varsle hello@buzzador.com.

Force Majeure

Buzzador AS er fritatt for konsekvenser for mislighold i denne avtalen dersom feilen skyldes omstendigheter som er beskrevet nedenfor og dersom omstendighetene forverrer, hindrer eller forsinker forpliktelsen. Som frigjørende faktor som skal vurderes er blant annet statlige tiltak eller unnlatelse, ny eller endret lovgivning, arbeidskonflikt, blokade, streik, brann eller oversvømmelse, sabotasje eller uhell av betydelig størrelse. Force majeure omfatter også offentlige vedtak som påvirker markedet og produkter negativt, for eksempel restriksjoner, advarsler, forbud mot salg, etc.

Tenk på dette når du skriver en omtale

Skriv omtaler for å hjelpe andre å ta avgjørelser

Husk at forbrukere ønsker å lese om produktene fra en brukers perspektiv. Ved å beskrive dine egne erfaringer hjelper du andre til å vurdere hvordan produktet er, og om det eventuelt passer for dem.

Vær ærlig, relevant og beskrivende

Buzzador-konseptet bygger på ærlighet. Skriv så relevant og objektivt som mulig. Prøv å dekke de viktigste fordeler og ulemper med produktet. Motiver meningene dine basert på egne erfaringer. Unngå korte beskrivelser som »bra« eller »dårlig«, prøv i stedet og fortelle hva som er bra henholdsvis mindre bra med produktet og hvorfor du synes det.

Vær rettferdig og saklig i dine vurderinger.

Husk at du gjør dette til fordel for andre forbrukere. Sett karakter som er basert på dine egne meninger og ikke la deg påvirke av andre medlemmers meninger.