Hva medlemmene lurer på

 • Hva innebærer det å være en buzzador?

  Det er helt gratis å være medlem hos Buzzador. Som medlem får du invitasjoner til å være med på kampanjer og prøve produkter. Enten helt gratis, eller ved å få kjøpe produkter til en veldig gunstig pris. Til gjengjeld må du teste produktene/tjenestene og deretter dele meningene og erfaringene dine på sosiale medier, skrive anmeldelser og svare på spørsmål om hva du synes om produktene/tjenestene. Nøyaktig hva som gjelder for hver kampanje, får du vite når kampanjen starter. Se gjerne #buzzador på sosiale medier for å få inspirasjon fra kampanjer som pågår.

 • Må jeg si noe positivt om produkter jeg buzzer om?

  Absolutt ikke! Vi oppfordrer deg til å si din helt ærlige mening når du snakker om produktene/tjenestene du prøver. Det er viktig at du oppgir hvorfor du snakker om produktene, at du er buzzador og at du deler din ærlige mening.

 • Tar det mye tid å være med i en kampanje?

  Våre kampanjer har som regel en kampanjeperiode på ca. 4 uker. Avhengig av produkt/tjeneste oppfordres/oppmuntres du til å utføre forskjellige aktiviteter.

 • Hvilke typer kampanjer finnes?

  Det finnes buzz-, deals- og affiliatekampanjer.

  Buzzkampanjer er gratis å være med på. Noen ganger er det krav om at du deler produktet på Instagram, noen ganger må du skrive en anmeldelse, og noen ganger holder det at du prøver et produkt og snakker med vennene dine om hva du synes. Distribusjon av produkter skjer enten med posten eller digitalt i form av produktsjekk
  Dealskampanjer betaler du for å være med på. I disse kampanjene får du mulighet til å kjøpe produkter til ekstremt rabatterte priser mot at du skriver en anmeldelse av produktet.

  Affiliatekampanjer har koblinger til eksterne nettbutikker/bedrifter. Vi samarbeider med andre bedrifter om disse kampanjene og bruker ofte koblinger til en ekstern side der du kan benytte deg av unike tilbud eller tjenester, enten gratis eller til rabattert pris.

 • Hvordan foregår en kampanje?

  Før kampanjen
  Du får en invitasjon på e-post med informasjon om nye kampanjer. Følg oss gjerne på sosiale medier også for å få informasjon. På kampanjesidene dine på buzzador.com søker du om å bli med på de du er interessert i. Etter søknadsfristen får du e-post med beskjed om du har kommet med eller ikke, samt informasjon om produktleveranse.

  Under kampanjen
  «Buzze» om produktet! Med buzze mener vi at du skal legge ut bilder/film og skrive ærlige anmeldelser om hva du synes. Hva som kreves i den aktuelle kampanjen, beskrives på kampanjesiden og i e-post som du får i løpet av kampanjen. Vær tydelig på at du er med i en Buzzador-kampanje når du buzzer, og del alltid din ærlige mening, uansett om den er positiv eller negativ.

  Etter kampanjen
  Svar på sluttrapporten når du er ferdig med å buzze. Du får tilsendt en kobling på e-post, eller du kan finne den på profilen din. Hvis du ikke har kunnet teste produktet, svarer du bare nei på første spørsmål i sluttrapporten. Dette påvirker ikke mulighetene dine for kommende kampanjer.

 • Hva kreves for å bli valgt ut til en kampanje?

  Hvem som blir valgt ut til hvilken kampanje, avhenger helt av hvilken målgruppe bedriften har for produktet.
  Ofte spiller alder, kjønn og svar på utvalgsspørsmålene en rolle, samt hvilke sosiale medier du er aktiv på, antall følgere og innhold i feeden din. Er det dyrere produkter som skal testes, øker kravene for å bli valgt ut. For å øke sjansene bør du koble sosiale medier-kontoene dine til buzzprofilen din. Husk også å gjøre det som forventes av deg i kampanjene du deltar i. Da øker sjansene for at du blir valgt igjen!

 • Hvorfor vil dere at jeg skal koble til sosiale medier-kontoene mine?

  Kobler du til kontoene dine på sosiale medier der du er aktiv, øker du sjansen for å bli valgt ut til kampanjer. Du behøver ikke å ha en åpen profil for å koble til kontoen. Grunnen til at vi vil at du skal koble til kontoen, er for at vi skal kunne se hvor stor rekkevidde en kampanje har (dvs. hvor mange som har sett innlegg som er lagt ut med en bestemt hashtag), og presentere dette for kunden. I noen kampanjer er det krav til at du har koblet kontoen til for eksempel Instagram for å bli valgt ut.

 • Hva skjer hvis jeg ikke svarer på sluttrapporten?

  Hvis du ikke svarer på sluttrapporten, kan det påvirke sjansen din til å delta i fremtidige kampanjer. Hvis du av en eller annen grunn ikke kunne buzze produktet du er valgt ut til (av personlige årsaker eller hvis du ikke har mottatt produktet), skal du oppgi dette i sluttrapporten..

 • Jeg har flyttet. Hvordan endrer jeg adressen min?

  Det er viktig at du endrer adressen din hvis du flytter, slik at vi ikke sender produkter til feil adresse. Du kan enkelt endre adresse i profilen din når du er logget på.

 • Jeg vil avslutte kontoen min. Hvordan gjør jeg det?

  Hvis du vil avslutte Buzzador-medlemskapet eller sette det på pause, gjør du det i profilen din.

 • Hvordan forbereder Buzzador seg på GDPR?

  Buzzador ønsker GDPR-lovgivningen velkommen og ser positivt på de nye reglene for hvordan bedrifter skal håndtere personlige opplysninger fremover. Akkurat nå er vi i ferd med å implementere nye rutiner og forberede oss til den nye loven som trår i kraft 25. mai 2018, og vi kommer til å være ferdige med alle endringer og justeringer innen denne datoen.

 • Andre spørsmål?

  Har du noen andre spørsmål som ikke besvares ovenfor, kan du gjerne sende e-post til support!
  support.no@buzzador.com