Om oss

Helt siden Eva viste Adam eplet har munn-til-munnmetoden vært den mest naturlige måten for oss mennesker å påvirke hverandre. Vi lytter alltid litt ekstra på en anbefaling fra en venn. ?

Vår idé er å videreføre den tanken. Å få flere til å teste produkter og snakke ? med hverandre om hva de syntes. Når du buzzer deler du bare din ærlige mening om produktet med vennene dine. Du skriver omtaler ✏️ som andre kan ha nytte av og du deler dine erfaringer i sosiale medier. ?

Du kan bli først

Derfor kan vi tilby medlemmene våre nye og spennende produkter. Ofte før de kommer på markedet. Det kan være mat ???, skjønnhetsprodukter ?? eller til og med en helt ny innbyggingsovn. Det kan også være digitale tjenester som for eksempel lydbøker. ? Enten helt uten kostnad eller til en betydelig lavere pris.

Gratis medlemskap

Å bli medlem koster ikke en krone. Som medlem med en komplett utfylt profil kan du og vennene dine teste produkter helt uten kostnader. Du får da en personlig invitasjon. Du svarer på noen enkle spørsmål og deretter får du beskjed om du har kommet med.

Gøy å buzze

Hva du som buzzador skal gjøre er å teste produktene skikkelig, fortelle hva du synes og skrive en kort sluttrapport. Enkelte buzzadorer bruker både tekst, bilde og film når de buzzer. Det er en glede 😀 å se alle kreative buzzmetoder. Å åpne pakken ? sammen, fange øyeblikket og buzze med venner er kanskje det beste av alt.

Praten går

Det høres utrolig ut, men nå er vi ca 400 000 buzzadorer ❤️? i Norden. Helt vanlige forbrukere med én ting til felles. Vi stoler mer på personlige vurderinger enn på ekspertene og forståsegpåere. ?? For du har jo din egen mening, ikke sant? Den kan ingen ta fra deg.

Har du spørsmål? 😕 Her finner du svarene. Eller send oss en rad på support.no@buzzador.com. Håper å høre fra deg snart! ?

Om vår nettbutikk

Den er ikke som alle andre. Her kjøper du nye produkter og betaler med dine meninger. Les mer om hvordan du gjør det her.