Om oss

Siden 2005 har vi på Buzzador hjulpet bedrifter med å markedsføre produkter og tjenester med hjelp fra våre verdifulle medlemmer (buzzadorer), som i dag finnes over hele Norden. Buzzadorenes enkle oppdrag går ut på å teste et produkt eller en tjeneste – enten helt kostnadsfritt eller til en ekstra gunstig pris. I bytte må buzzadorene skrive anmeldelser og/eller spre innlegg om produktene på sosiale medier. På den måten får flere mennesker opp øynene for produktet – en win-win-situasjon, ikke sant?

Hvordan fungerer det?

Hvis du blir medlem hos oss, kan du også bli en av de 400 000 buzzadorene som får mulighet til å delta i disse kampanjene. Du bestemmer selv hvilke produkter eller tjenester du vil teste ved at du selv registrerer deg for kampanjene. Har du en profil som passer til den målgruppen som oppdragsgiveren vår leter etter, får du forhåpentligvis snart en e-post om at du er med i kampanjen. Hva oppdraget som buzzador går ut på, får du spesifikk informasjon om før hver kampanje. Oppdragsgiverne våre vil først og fremst ha din ærlige mening om produktet/tjenesten. Dessuten jobber stadig flere firmaer med å få opp engasjementet rundt produktet/tjenesten i sosiale medier. Derfor oppmuntrer vi vanligvis buzzadorene til å dele bilder/filmer/innlegg på sosiale medier også.

Tips: Slik øker du sjansen til å få delta i flere kampanjer!

Fordi spredning på sosiale medier blir stadig viktigere i dagens digitale miljø, blir oppdragsgiverne våre stadig mer opptatt av å velge
buzzadorer som er flinke på nettopp dette. Et tips er derfor å sørge for å koble kontoene dine på sosiale medier til buzzadorprofilen din. Dette er enkelt å gjøre i innstillingene når du logger på buzzador.com. Husk at også typen Instagram-konto og antall følgere kan spille en rolle, samt at du har åpen profil.

Har du spørsmål? Her finner du svarene.
Eller send oss noen ord på hello@buzzador.com. Håper vi høres snart!