Om nettbutikken vår

Her er nettbutikken der du betaler med synspunktene dine. Du finner usedvanlige gode DEALS, ettersom anmeldelsene regnes som valuta. Vi er ikke ute etter pengene dine, men hva du synes om produktene du får.

Kjøp helt nye produkter

Vi har avtaler med noen av verdens største varemerker. Produktene i nettbutikken vår tilhører alltid kremen av respektive varemerkes sortiment. Noen ganger kan det være snakk om produkter som ikke engang har kommet ut på markedet ennå. Da kan du bli den første som får tak i dem. Selvsagt er alle produktene nye og ligger i originalemballasjen. Alle garantiregler gjelder som for alle nye varer.

Til reduserte priser

Sammenlign med andre butikker og nettbutikker Snart merker du at vi har lavere priser. Så hva er ulempen? Jo, her gjelder andre spilleregler. Først betaler du en lav sum vanlige penger eller via betalingskortet ditt. Du blir medlem i Buzzador, og får som oftest varen hjemsendt til døren, alltid uten fraktkostnader. Her finnes det ingen skjulte avgifter.

Betal med synspunktene dine

Da kommer vi til ideen bak alt sammen. I bytte mot at du kjøper produktene til kraftig redusert pris, skal du teste dem og skrive en anmeldelse. Det er det vi kaller å buzze. Vi styrer ikke dine synspunkter, anmeldelse dine skal være helt ærlige og transparente. Du skal til og med fortelle at du er en buzzador og at du har betalt lavere pris.

Høres det ut som en bra DEAL?

Vis kampanjer