Om buzzpoeng og profilmerker

Når du deltar i kampanjer og avslutter dem, får du bonuspoeng. Ditt aktivitetsnivå som buzzador vises også blant dine profilmerker. Men hva er det egentlig som telles? Det forklarer vi her.

Personlige invitasjoner

Grunnleggende informasjon

Slik åpner du profilen din for personlige kampanjeinvitasjoner. Når du har gjort det, vet vi at du er mottakelig for buzzkampanjer der produktene er gratis.

 1. Profil > Min story > Om meg: Fyll ut navn, kjønn, fødselsdato, e-postadresse, bostedsadresse for pakke og mobilnr for sms-aktiveringer.
 2. Profil > Min story > Hva jeg liker: Fyll ut minst to interesser.
 3. Profil > Min story > Sosiale medier: Jo flere sosiale medier du legger til, jo mer øker sjansene dine for å få innbydelser.
 4. Glem ikke å lagre profilen din når du er klar.

Fullfør profilen din

Når du har fullført Profil > Min story med samtlige opplysninger, interessert og sosiale medier, har du maksimert mulighetene dine som buzzador. Jo mer komplett din story er, jo mer hjelper du oss å gi deg interessante forespørsler.

Buzzpoeng

Når du fullfører profilen din og gjør andre aktiviteter på buzzador.com ? får du buzzpoeng. Ganske kjapt kommer du opp i 2 000 buzzpoeng. Deretter er det litt lenger mellom trinnene. Du avanserer gjennom å delta i kampanjer og til og med ved å avslutte dem raskt. For eksempel ved å legge igjen dine sluttrapporter i tide.

Din buzzadorstatus

Buzzta Mover

Medlemsnivå 4. Du har akkurat blitt medlem og tatt dine første buzzadortrinn. Eller så har du vært medlem lenge og deltar lite.

Buzzing Ace

Medlemsnivå 3. Du er varm i buzzskjorta og begynner å bli rutinert. Du er en aktiv og nysgjerrig buzzador med styr på ting.

Buzzmaster

Medlemsnivå 2. Du tilhører dem som buzzer ofte og jevnlig. Du rekrutterer venner og er mer sosialt aktiv enn de fleste.

Buzzmaster Zupreme

Medlemsnivå 1. Du er en sosial mediestjerne og en svært aktiv buzzador med fullstendig utfylt profil. Du har både blogg og egen Youtube-kanal med mange følgere og fans.

Profilmerker

I takt med at du oppdaterer profilen din, buzzer og får buzzpoeng, låser du opp dine profilmerker. Antall opplåste profilmerker er også et bevis på den status om at du har oppnådd som buzzador.

Til enkelte kampanjer sender vi de mest egnede buzzadorene, og da spiller antall opplåste profilmerker en rolle. Total finnes 11 profilmerker som du kan låse opp gjennom dine ulike aktiviteter. Men du trenger absolutt ikke alle profilmerkene for å være med.


 • Medlem siden 2010-05-27

Velkommen! Ditt første profilmerke låses opp når du blir medlem i buzzador. Du er en Buzzta Mover og begynner på medlemsnivå 4 av 4.


 • Koblet til Facebook

Beviset på at du har koblet din buzzador-profil med din Facebook-konto. Viktig for å øke dine muligheter for å få personlige invitasjoner.


 • Koblet til Instagram

Når du kobler din buzzadorprofil til din Instagram-konto, låser du opp dette profilmerket. Viktig for å øke dine muligheter for å få personlige invitasjoner.


 • Twitter

Når du har fått dette profilmerket betyr det at du har fylt ut ditt twitternavn og antall følgere.


 • I’m a blogger, yes I am

Og dette hvis du har en blogg og har fylt inn nettadressen dit, hva bloggen handler om og antall besøkende.


 • Youtube-kanal

Profilmerke som vitner om at du har fylt ut nettadressen til din egen Youtube-kanal.


 • Vervet venner

Profilmerke når du har vervet venner og minsten av dem har godtatt.


 • opptjente buzzpoeng

Profilmerke for dine 2 000 første opptjente buzzpoeng. 😀 Dette betyr at du har gått opp et medlemsnivå og er en soleklar Buzzing Ace.


 • opptjente buzzpoeng

Profilmerke for 5 000 opptjente buzzpoeng. ? Du har nådd det høyeste medlemsnivået i galaksen av buzztalenter, og blitt en rutinert Buzzmaster.


 • opptjente buzzpoeng

Profilmerke for hele 10 000 opptjente buzzpoeng! Nå har du den heftigste statusen som en buzzador kan ha. ? Nemlig tittelen Buzzmaster Zupreme. Det betyr at du kan få spesielle forespørsler som er få forunte.