Om buzzpoäng och profilmärken

När du deltar i kampanjer och slutför dem får du buzzpoäng. Din aktivitetsnivå som buzzador ser du också bland dina profilmärken. Men vad är det som räknas egentligen? Det reder vi ut här.

Personliga inbjudningar

Basinformation

Såhär öppnar du din profil för personliga kampanjinbjudningar. När du gjort det vet vi att du är mottaglig för buzzkampanjer där produkterna är gratis.

 1. Profil > Min story > Om mig: Fyll i namn, kön, födelsedata, mejladress, bostadsadress för paket och mobilnr för sms-aviseringar.
 2. Profil > Min story > Vad jag gillar: Fyll i minst två intressen.
 3. Profil > Min story > Sociala medier: Ju fler sociala medier du lägger till desto mer ökar dina chanser att få inbjudningar.
 4. Kom ihåg att spara din profil när du är klar.

Komplettera din profil

När du kompletterat Profil > Min story med samtliga uppgifter, intressen och sociala medier har du maximerat dina möjligheter som buzzador. Ju mer komplett din story är desto mer hjälper du oss att ge dig intressanta förfrågningar.

Buzzpoäng

När du kompletterar din profil och gör andra aktiviteter på buzzador.com ? får du buzzpoäng. Ganska snabbt kommer du upp i 2 000 buzzpoäng. Därefter är det lite längre mellan stegen. Du avancerar genom att delta i kampanjer och även genom att avsluta dem snyggt. Till exempel genom att lämna in dina slutrapporter i tid.

Din buzzadorstatus

Buzzta Mover

Medlemsnivå 4. Du har precis blivit medlem och tagit dina första buzzadorsteg. Eller så har du varit medlem länge och deltar sparsamt.

Buzzing Ace

Medlemsnivå 3. Du är varm i buzzkläderna och börjar bli rutinerad. Du är en aktiv och nyfiken buzzador med koll på läget.

Buzzmaster

Medlemsnivå 2. Du tillhör dem som buzzar ofta och regelbundet. Du rekryterar vänner och är socialt mer aktiv än de flesta.

Buzzmaster Zupreme

Medlemsnivå 1. Du är en social mediestjärna och mycket aktiv buzzador med komplett ifylld profil. Du har både blogg och egen Youtube-kanal med många följare och fans.

Profilmärken

I takt med att du uppdaterar din profil, buzzar och får buzzpoäng så låser du upp dina profilmärken. Antal upplåsta profilmärken är också ett bevis på din status du har förtjänat som buzzador.

Till vissa kampanjer söker vi de skickligaste buzzadorna, och då kommer antal upplåsta profilmärken att spela roll. Totalt finns 11 profilmärken du kan låsa upp genom dina olika aktiviteter. Men du behöver absolut inte alla profilmärken för att vara med.


 • Medlem sedan 2010-05-27

Välkommen! Ditt första profilmärke låses upp när du blir medlem i Buzzador. Du är en Buzzta Mover och börjar på medlemsnivå 4 av 4.


 • Kopplad till Facebook

Beviset för att du kopplat ihop din buzzador-profil med ditt Facebook-konto. Viktigt för att öka dina möjligheter att få personliga inbjudningar.


 • Kopplad till Instagram

När du kopplar din buzzador-profil till ditt Instagram-konto låser du upp det här profilmärket. Viktigt för att öka dina möjligheter att få personliga inbjudningar.


 • Twitter

När du fått det här profilmärket betyder det att du fyllt i ditt twitternamn och antal följare.


 • I’m a blogger, yes I am

Och det här om du har en blogg och har fyllt i webbadressen dit, vad bloggen handlar om och antal besökare.


 • Youtube-kanal

Profilmärke som vittnar om att du fyllt i webbadressen till din egen Youtube-kanal.


 • Rekryterat vänner

Profilmärke när du värvat vänner och minst en av dem har accepterat.


 • buzzpoäng intjänade

Profilmärke för dina 2 000 första välförtjänta buzzpoäng. 😀 Det betyder att du höjt din status en medlemsnivå och är ett solklart Buzzing Ace.


 • buzzpoäng intjänade

Profilmärke för 5 000 intjänade buzzpoäng. ? Du har nått näst högsta medlemsnivån i galaxen av buzztalanger och blivit en rutinerad Buzzmaster.


 • buzzpoäng intjänade

Profilmärke för hela 10 000 buzzpoäng! Nu har du den högsta status en buzzador kan ha. ? Nämligen titeln Buzzmaster Zupreme. Det betyder att du kan få särskilda förfrågningar som är få förunnade.