De vanligaste frågorna

Vad innebär det att vara en buzzador?

En buzzador är en medlem och kommer från orden Buzz-Ambassadör. Att vara en buzzador är gratis och som medlem får du inbjudningar till att vara med i kampanjer och prova produkter gratis och dela sin åsikt och upplevelse till sina vänner, på sociala medier eller skriva ärliga recensioner.

Vem får vara med i kampanjerna?

Alla får ansöka och urvalet vem som vara med beroende på produkt andra urvalskriterier, som geografiskt, målgrupp eller andra kriterier. Man måste vara minst 18 år gammal för att vara med i kampanjer.

Hur går det till?

Genom att bli medlem hos oss kan du få möjlighet att delta i kampanjer du tycker verkar intressanta. Du bestämmer helt själv vilka produkter du vill testa genom att själv anmäla dig kampanjer. Har du en profil som stämmer överens med den målgrupp vår kund söker finns det möjlighet att blir utvald att vara med i kampanjen. Uppdraget för varje kampanj framgår på respektive kampanjsida, men det handlar om att du ska dela din åsikt och upplevelse till dina vänner, på sociala medier eller skriva ärliga recensioner.

Hur lång är en kampanj?

En kampanj pågår ofta i fyra veckor då man får möjlighet att testa och utvärdera produkten.

Kostar det pengar att vara med i en kampanj?

De flesta av våra kampanjer är gratis. I vissa fall får man köpa en produkt till ett väldigt rabatterat pris och i andra fall får man låna produkten under kampanjperioden. Vad som gäller för respektive kampanj framgår tydligt på kampanjbeskrivningen på kampanjsidan.

Jag har flyttat, hur ändrar jag min adress?

Det är viktigt att du ändrar din adress om du flyttar då vi annars kommer skicka produkter till fel adress. Du ändrar enkelt din adress i din profil när du är inloggad.

Jag vill avsluta mitt kontot, hur gör jag?

Om du vill avsluta eller pausa ditt medlemskap med buzzador gör du det i din profil.

Hur jobbar Buzzador med GDPR?

Här kan du läsa om detta: https://www.buzzador.com/gdpr-se/

Annan fråga?

Har du någon annan fråga som inte är besvarad ovan, maila gärna vår support!

hello@buzzador.com