Om oss

Vi på Buzzador har sedan 2005 hjälpt företag att marknadsföra produkter och tjänster med hjälp av våra värdefulla medlemmar (buzzadorer) som idag finns över hela Norden. Buzzadorernas enkla uppdrag går ut på att testa en produkt eller tjänst – antingen helt kostnadsfritt eller till ett extra förmånligt pris. I utbyte får buzzadorerna skriva recensioner och/eller sprida inlägg om produkten i sina sociala medier. På så sätt får fler människor upp ögonen för produkten – en ”win win”, eller hur?

Hur går det till?

Genom att bli medlem hos oss kan du också bli en av 400 000 buzzadorer som får möjlighet att delta i dessa kampanjer. Du bestämmer helt själv vilka produkter eller tjänster du vill testa genom att själv anmäla dig till en kampanj. Har du en profil som stämmer överens med vilken målgrupp vår uppdragsgivare söker får du förhoppningsvis senare ett mail om att du kommit med i kampanjen. Vad ditt uppdrag blir som buzzador får du specifik information om inför varje kampanj. Våra uppdragsgivare vill framför ha din ärliga åsikt om produkten/tjänsten. Dessutom strävar allt fler företag om att få upp engagemanget kring produkten/tjänsten i sociala medier. Därför uppmuntrar vi dig som buzzador oftast att även dela bilder/filmer/inlägg i dina sociala kanaler.

Tips: så ökar du dina chanser att delta i fler kampanjer!

Eftersom spridning på sociala medier blir allt viktigare i dagens digitala klimat blir våra uppdragsgivare allt mer måna om att välja buzzadorer som är duktiga på just detta. Ett tips är därför att se till att koppla din sociala medier till din buzzador-profil vilket du enkelt gör i inställningar när du loggar in på buzzador.com. Tänk på att även typ av Instagramkonto och antal följare kan spela roll, samt att du har en öppen profil.

Har du frågor? Här hittar du svaren.
Eller skicka oss en rad på support.se@buzzador.com. Hoppas vi hörs snart!