Om oss

Ända sen Eva visade äpplet för Adam har mun-till-munmetoden varit det mest naturliga sättet för oss människor att påverka varandra. Vi lyssnar gärna lite extra på rekommendationer från nån vi känner. 👭

Vår idé är att odla den tanken vidare. Att få fler att testa produkter och prata 💬 med varandra om vad de tycker. När du buzzar delar du din ärliga uppfattning om produkter med dina vänner. Sen skriver du recensioner ✏️ som andra kan ta del av och delar din upplevelse i sociala medier om du vill. 📢

Du kan bli först

Därför kan vi erbjuda våra medlemmar nya och spännande produkter. Ofta redan innan de kommit ut på marknaden. Det kan vara mat 🍗🍦🍴, skönhetsprodukter 💄💅, hemelektronik 🔌 eller till och med en ny inbyggnadsugn. Det kan också vara digitala tjänster som exempelvis ljudböcker. 🎧 Antingen helt utan kostnad eller till ett betydligt lägre pris.

Gratis medlemskap

Att bli medlem kostar inte en krona. Som medlem med komplett ifylld profil kan du och dina vänner få testa produkter helt utan kostnad. Då får du en personlig inbjudan. Du svarar på några enkla frågor och sen får du reda på om du kommit med.

Kul att buzza ihop

Det du som buzzador behöver göra är att testa produkterna på riktigt, berätta vad du tycker och skriva en kort slutrapport. Vissa buzzadorer använder både text, bild och film när de buzzar. Det är ett sant nöje 😀 att se alla kreativa buzzmetoder. Att packa upp paketet 🎁tillsammans, fånga ögonblicket och buzza med vänner är nog det roligaste av alltihop.

Snacket går

Det låter otroligt, men nu har vi blivit cirka 400 000 buzzadorer ❤️💪 i Norden. Helt vanliga konsumenter med en sak gemensamt. Vi litar mer på personliga omdömen än på experter och förstå-sig-påare. 💩🚽 För du har ju din egen åsikt, eller hur? Bra, fortsätt med det.

Har du frågor? 😕 Här hittar du svaren. Eller skicka oss en rad på support.se@buzzador.com. Hoppas vi hörs snart! 🙌

Om vår webbshop

Den är inte som alla andra. Här köper du nya produkter och betalar med dina åsikter. Läs mer om hur det går till här.