header_NY

Sf Kids DK

Buzz om SF Kids Play i høstferien 2019! Benyt lejligheden til at teste SF Kids Play – Børnenes egen playtjeneste helt gratis i 2 måneder.

SF Kids Play er en enkel playtjeneste for børn, som er fuld af sjov, med børnefilm og børneserier. Her finder du alt fra Gurli Gris til Astrid Lindgrens populære karakterer. SF Kids Play er udformet så børnene kan navigere enkelt og selv vælge film eller serie. Her finder du mange af børnenes favoritkarakterer og du kan downloade deres favoritter, som de kan se senere offline – en super god idé på vej hjem fra børnehaven/skolen eller at tage med på vinterferien.

SF Kids Play kan ses på hjemmesiden, mobilen og tabletten samt på nyere Apple-tv’er. Du kan også bruge Airplay eller Chromecast for at hente den op på dit Smart tv. Tjenesten findes i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Test downloading af favoritter og brug offline-tilstand på mobilen eller tabletten. Mærk trygheden for dig som forælder og hav en masse sjov med SF Kids Play.

SF Kids Play – Vilkår for kampagnen

Tilmeld dig som ny kunde og test SF Kids Play helt gratis i 2 måneder. Del tilbuddet med venner og på de sociale medier ved at opgive rabatkoden: BUZZSFKIDS19. Del gerne et billede eller en film når du bruger tjenesten i offline-tilstand og tag dine indlæg med #sfkidsbuzz #sfkids og #buzzador.

Sådan gør du:
1. Tast på “Neste” och på “Til SF Kids”
2. Tilmeld dig og tryk på ”Opret konto”
3. Udfyld dine kortoplysninger. OBS! Der vil ikke blive trukket penge fra din konto under din gratis testperiode på 2 måneder. Når testperioden er slut, vil der blive trukket 59 kr/måned, hvis du vælger at fortsætte med tjenesten. Tjenesten har ingen bindingsperiode.

Held og lykke, vi håber i kan lide SF Kids Play!

Trusted Reviews


Review summary
  • 4.3 average rating
  • 3 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 2 reviews
  • 4 0 reviews
  • 3 1 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

Buzzing on Facebook

Buzzing on Twitter

Youtube Videos

Buzzing on blogs

Images and videos