header_samsung-stampSE

Samsung QLED TV

Nu får du som buzzador möjligheten att testa QLED TV från Samsung helt kostnadsfritt i två månader − en helt ny innovation inom TV-världen! Samsung har samlat alla nya innovationer under tre Q – Q Picture, Q Style och Q Smart.

Q Picture
QLED TV använder ett nytt Quantum Dot-material. Det är ännu effektivare än tidigare och ger både mer ljus och en större färgrymd. Men tillsammans är det ännu bättre, för med både ljusstyrka och färg klarar QLED TV att återge utmärkt färg och kontrast även när det är ljust i rummet.

Q Style
I Norden köps större TV än i någon annan del av Europa. Och med en stor TV blir det ännu viktigare att den på bästa sätt kan smälta in i hemmiljön. Samsungs QLED TV har verkligen tagit fasta på detta. Alla modeller levereras med ett elegant stativ i metall, som dessutom har en smart lösning för att dölja kablarna.

Q Smart
QLED TV har samlat alla dina anslutna underhållningskällor i samma smarta meny. Oavsett om det gäller live-TV, spelkonsoler, mediaspelare eller dina favorit-appar med strömmade videotjänster, så hittar du dem sida vid sida i Samsungs Smart- hub.

Samsung – Villkor för kampanjen

10 buzzadorer får testa Samsung QLED TV helt kostnadsfritt i två månader (Modell: 65″ Q8C) I och med leverans kommer en tekniker från Samsung hjälpa dig med din installation och ge dig en introduktion till din nya TV. Efter testperioden får du möjlighet att köpa TV:n till ett mycket förmånligt pris. Spara emballaget under kampanjperioden om du efter kampanjen vill returnera produkten. I denna kampanj ingår det att lämna recensioner om produkten på din buzzadorprofil (som också är kopplad till Prisjakt) och på Samsung.se.

#QLEDTVbuzz #samsung #buzzador

Trusted Reviews


Review summary
  • 4.8 average rating
  • 9 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 8 reviews
  • 4 1 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

Buzzing on Facebook

Buzzing on Twitter

Buzzing on blogs

Images and videos