header_samsung-stampFI

Samsung QLED TV

Buzzadorina sinulla on nyt mahdollisuus kokeilla Samsungin QLED TV:tä − TV-maailman upouutta innovaatiota! Samsung on tiivistänyt kaikki uudet innovaatiot kolmeen Q-kirjaimeen – Q Picture, Q Style ja Q Smart.

Q Picture
QLED TV käyttää uutta Quantum Dot -tekniikkaa. Se on entistä tehokkaampaa ja tarjoaa sekä enemmän valoa että suuremman väritilavuuden. Tämän ansiosta QLED TV tarjoaakin huoneen valaistuksesta riippumatta parhaan kontrastin ja erinomaiset värit.

Q Style
Pohjoismaissa ostetaan suurempia televisioita kuin missään muualla Euroopassa. Ison television kohdalla on entistä tärkeämpää, että se sulautuu täydellisesti sisustukseen. Samsung QLED TV on todellakin ottanut tämän huomioon. Kaikkien mallien tyylikäs runko on metallia, ja se tarjoaa myös kätevän ratkaisun johtojen piilottamiseen.

Q Smart
QLED TV on koonnut kaikki televisioon liitetyt viihdelaitteet samaan valikkoon. Olipa käytössäsi live-TV, pelikonsoli, mediasoitin tai suosikkisovelluksesi, löydät ne kaikki Samsungin Smart hub -valikosta.

Samsung – Kampanjan ehdot

Saat kokeilla Samsung QLED TV:tä maksutta kahden kuukauden ajan (65″ Q8C). Toimituksen yhteydessä Samsungin teknikko auttaa sinua asennuksessa ja antaa ohjeita uuden televisiosi käyttöön. Kokeilujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa televisio erittäin edulliseen hintaan. Tallenna pakkaus myynninedistämisaikana, jos haluat palauttaa tuotteen kampanjan jälkeen. Samsung haluaa tietenkin kuulla mielipiteesi, joten muista vastata kysymyksiin buzzauksen päätyttyä ja jätä rehellinen arviosi tuotteesta Buzzador-profiiliisi (joka on myös liitetty Hintaopas-sivustoon) ja sivustolle Samsung.fi

#QLEDTVbuzz #samsung #buzzador

Trusted Reviews


Review summary
  • 4.2 average rating
  • 4 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 1 reviews
  • 4 3 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

Buzzing on Facebook

Buzzing on Twitter

Buzzing on blogs

Images and videos