Risifrutti_header-Återställd

Risifrutti Vegan

Nu söker vi 2500 buzzadorer som vill vara med och testa Risifrutti Vegan i utbyte mot att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter på sina sociala medier.

Äntligen finns det svenska originalmellanmålet i vegansk tappning! En växtbaserad krämig och god risgröt med smak av vanilj, serverad med en riktigt yummy frukt- och bärsås. Ett enkelt och gott veganskt mellanmål!

Vår veganska kompis är gjord på en bas av havre och kokosmjölk, istället för mjölk och grädde. Och hör på det här, den är precis lika krämig och god som originalet men innehåller 20 procent mindre socker. Risifrutti Vegan har ca 45 procent lägre klimatavtryck än originalet* och finns i två mumsiga smaker.

Risifrutti – Villkor för kampanjen

1. Du får en kupong som gäller för att lösa in och testa Risifrutti Vegan. Välj mellan smakerna jordgubb eller hallon.

2. Dela minst ett inlägg på sociala medier om Risifrutti Vegan. Använd taggarna #risifruttibuzz #positivenergi #risifruttivegan #risifruttinyhet #buzzador. Tänk också på att inleda alla dina inlägg med ”I samarbete med @risifrutti_original…” När du delar din bästa bild med Risifrutti är du med i tävlingen om att vinna fler kuponger från Risifrutti.

3. Skriv en recension på din buzzadorprofil och på Matspar och svara på frågorna i slutrapporten när du slutfört ditt uppdrag

Öka dina chanser att komma med i kampanjer genom att koppla dina sociala mediekonton på din buzzadorprofil!

*Produkt exkl. förpackning i jämförelse med Risifrutti® Original jordgubb. Klimatavtrycket omfattar hela kedjan från odling, framställning av råvaror, transport och förädling till färdig produkt. Klimatberäkningarna är baserade på RISE klimatdatabas för livsmedel, data från producenter, egen processdata och branschdata för transporter.

  •   Avslutad 2021-12-16

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 3.5 i medelbetyg
  • 909 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 231 recensioner
  • 4 297 recensioner
  • 3 202 recensioner
  • 2 97 recensioner
  • 1 82 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer