CI91X1_header-stamp

Remington PROluxe Curling Wand

PROluxe Curling Wand är produkten för dig som ställer höga krav på styling. Vi söker nu 30 buzzadorer som ska få möjligheten att testa den. Tack vare OptiHeat-funktionen är värmen fördelad olika över tången för att ge ett resultat som håller längre och sliter mindre på håret. Den ger mer värme vid rötterna där håret är tjockare och mindre värme vid topparna där håret oftast är som mest slitet.

Wanden har en speciell GripTech-beläggning som ger ett lätt motstånd när du lockar håret och är perfekt för hår som annars gärna glider av locktången. Genom att använda den specialdesignade inställningen PRO+ ställs locktångens temperatur automatiskt inställd på 185°C och som är en perfekt temperatur för att minimera riskerna för vämeskador. Det innebär att du kan locka håret mer ofta och njuta av en styling som varar hela dagen!

Fördelar med PROluxe Curling Wand
– Salongresultat som håller hela dagen
– Wand på 25-38mm skapar böljande vågor och fina lockar
– Digital display med temperaturer mellan 120°C-210°C
– Pro+ inställning på 185°C för mer hälsosam styling

Remington PROluxe Curling Wand – Villkor för kampanjen

Du får en Remington PROluxe Curling Wand, testa på både dig själv och dina nära och kära. Med en wand är det lätt att anpassa lockarna efter önskat resultat − oavsett om du vill ha en piffig festfrisyr eller en casual vardagslook. Ta ett foto eller varför inte en film och visa oss. Dela gärna på alla dina sociala medier! Använd taggarna #buzzproluxe #remingtonsverige #remingtonproluxe #buzzador I denna kampanj förväntas det också att du skriver några ärliga recensioner om produkten på dels din buzzadorprofil (som är kopplad till Prisjakt) och hos några återförsäljare. Länkar till dessa skickas ut under kampanjperioden.

Psst…
För att öka dina chanser att komma med, glöm inte att koppla dina sociala medier under din buzzadorprofil.

  •   Avslutad 2016-12-29

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.2 i medelbetyg
  • 29 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 15 recensioner
  • 4 9 recensioner
  • 3 3 recensioner
  • 2 1 recensioner
  • 1 1 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer