HD9867:90_header

Philips Smart Airfryer XXL HD9867

Som buzzador kan du nå få mulighet til å teste nye Philips Airfryer med Smart Sensing-teknik og skrive utførlige og ærlige anmeldelser av produktet.

Sunt og velsmakende med et tastetrykk!
For å gjøre matlagingen enklere har Philips utviklet fem smarte kokeprogrammer for populære hverdagsretter. Smart Sensing-teknologien justerer kokingen automatisk i henhold til ingrediensene for et perfekt resultat med et tastetrykk. Nå kan du lage dine favorittretter med maksimal smak og minimal innsats. Nye Philips Smart Airfryer XXL HD9867 både tenker og lager mat til deg. Med Smart Sensing-teknologi er det den eneste luftfryseren som automatisk justerer tid og temperatur under tilberedningen for perfekt tilberedte retter.

Philips – Vilkår for kampanjen

Vi søker etter 20 buzzadorer som får teste Philips Airfryer XXL HD9867.
1. Test produktet ordentlig før du skriver anmeldelsene
2. Skriv anmeldelser på Philips.no & Prisjakt.no
3. Svar på spørsmålene i sluttrapporten når du er ferdig med oppdraget
4. Returner / kjøp varen! Når oppdraget er avsluttet, kan du enten kjøpe produktet til buzzpris via profilen din, eller returnere forsendelsen i samme emballasje. Inntektene fra salget i denne kampanjen blir gitt til Child Diabetes Foundation.

Publiser et bilde/en film der du får med produktet, og bruk emneknaggene #airfryerxxlbuzz #philipsnordics #buzzador @buzzador og ikke glem å starte alle innlegg med “I samarbeid med Philips…”

Trusted Reviews


Review summary
  • 4.7 average rating
  • 14 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 10 reviews
  • 4 4 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

Buzzing on Facebook

Buzzing on Twitter

Youtube Videos

Buzzing on blogs

Images and videos