header_dolce_grey_fistamp

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse

NESCAFÉ® Dolce Gusto® on luova tapa juoda kahvia! Koneet eivät pelkästään näytä upeilta – ne valmistavat myös uskomattoman hyvää kahvia. Innovatiivisen teknologian ja älykkään muotoilun ansiosta kapselit säännöstelevät automaattisesti vedenpainetta. Olipa kyseessä korkea paine, jota tarvitaan vahvan espresson tekemiseen, tai vaahtoavan latte macchiaton valmistamiseen tarvittava hellä kosketus, NESCAFE® Dolce Gusto® -juomasi onnistuu juuri niin kuin pitääkin – täydellisen herkullisesti!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse uudistaa käsityksen laadukkaista kahvikoneista. Yhdellä liikkeellä aktivoit ainutlaatuisen avaus- ja sulkumekanismin ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta
kahvielämyksestä. Seuraa suositeltua kapseliannostelua tai mukauta se omiin mieltymyksiisi. Entä jos aloittaisit päivän parhaalla mahdollisella tavalla nauttimalla kupin ZOÉGAS Mellanrost Aamupaahtoa, latte macchiatoa, cappuccinoa, espressoa tai kuumaa kaakaota? Löydä suosikkisi ja nauti yksin tai rakkaidesi kanssa. Aina laadukasta kahvia, jossa on ihastuttava aromi ja crema.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse – Kampanjan ehdot

Saat Eclipse-kapselikoneen ja yhdeksän erilaista NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselia – yhteensä 144 kapselia. Kokeile ja nauti. Ehkä löydät uuden suosikkisi? Tarjoa ystävillesi fantastinen kuppi kahvia. Mitä pidit kahvista? Inspiroi muita suosikkikupillisellasi jakamalla siitä kuva sosiaalisessa mediassa tageilla: #dolcegustobuzz #nescafedolcegusto #buzzador. NESCAFÉ® Dolce Gusto® haluaa tietenkin kuulla mielipiteesi, joten muista vastata loppuraportin kysymyksiin buzzauksen jälkeen. Tehtävänäsi on ja kirjoittaa rehellinen arvio tuotteesta buzzadorprofiiliisi (liitetty Hintaopas-sivustoon). Jaa inspiroivin valokuva täydellisestä aamukahvistasi. Tuotteiden on oltava näkyvillä kuvassa. Sinulla on oltava avoin profiili, jos haluat osallistua kilpailuun. Kaksi osallistujaa voittaa 25 kapselipakkausta (400 kapselia) NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvia.

Psst…
Lisätäksesi mahdollisuuksia päästä mukaan muista liittää sosiaalisen median tilisi buzzadorprofiiliisi.

  •   Avslutad 2016-12-04

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4 i medelbetyg
  • 67 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 23 recensioner
  • 4 28 recensioner
  • 3 15 recensioner
  • 2 1 recensioner
  • 1 0 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer