LBP_DK_header_3

Love Beauty and Planet

Nu søger vi 1500 buzzadorer som vil være med til at teste shampoo og balsam fra Love Beauty and Planet mod at dele deres oplevelser og erfaringer på deres sociale medier.

Love Beauty and Planet begyndte med et mål – at gøre dig smukkere og give planeten lidt kærlighed. Love Beauty and Planet ønsker at gøre en lille forskel for at skabe en gladere planet igennem mindre spild ved hvert eneste bad. Tilgangen er holistisk og omfatter hele produktets livscyklus også efter du har brugt produktet. Love Beauty and Planet har nøje gennemtænkt ingredienser, produktemballage og sociale partnerskaber. Alle flasker er fyldt med fantastiske silikone-fri formuleringer lavet på økologiske og bæredygtige ingredienser, der leverer strålende pleje til dit hår og din krop. Og så bruges 100 % genbrugte materialer i alle flasker.

Volume and Bounty serien indeholder naturligt kokosvand, der er kendt for sine lette fugtgivende egenskaber, gør dit hår stærkt og fuld af spændstighed. Den friske og lækre essens af honningduftende mimosa-blomst forstærker denne velduftende oplevelse.

Blooming Colour serien til farvebehandlet hår. Serien er tilført fugtgivende murumuru-smør og håndplukkede roser for en fantastisk duft, plejer og fugter tørt eller farvet hår og giver det strålende glans.

Happy and Hydrated serien med fugtighedsgivende sheasmør og sandeltræolje er perfekt for at give dit hår det lille ekstra som det behøver – renser nænsomt og fugter, så du kan opnå ekstra glat og sundt hår.

Love Beauty and Planet – Vilkår for kampagnen

1. Du får lov til at teste shampoo og balsam fra Love Beauty and Planet
2. Del mindst et indlæg på de sociale medier om produkterne. Brug tagsene #lovebeautyandplanetbuzz #smallactsoflove #buzzador @lovebeautyandplanet_dk. Husk også at indlede alle dine indlæg med ”I samarbejde med Buzzador…”
3. Svar på spørgsmålene i slutrapporten når du har fuldført din opgave

Forøg dine chancer for at komme med i kampagner ved at koble dine sociale mediekonti til din buzzadorprofil!

  •   Avslutad 2021-01-12

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 3.9 i medelbetyg
  • 934 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 375 recensioner
  • 4 278 recensioner
  • 3 188 recensioner
  • 2 65 recensioner
  • 1 28 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer