mx_anywhere3_header

Logitech MX Anywhere 3

Som buzzador kan du nå få mulighet til å teste Logitech MX Anywhere 3 helt kostnadsfritt mot at du skriver utførlige og ærlige anmeldelser av produktet.

MX Anywhere 3 kombinerer ultimat fleksibilitet med fantastisk ytelse. Den kompakte musen er utviklet for mobilt arbeid – fra hjemmekontoret, på café eller i loungen på en flyplass. MX Anywhere 3 sporer på nesten alle underlag, inkludert glass (glasstykkelse på minimum 4 mm). Så du kan arbeide sømløst på skrivebordet, på favorittkaffebaren og til og med på sofaen.

Les mer om produktet her

Logitech – Vilkår for kampanjen

Vi søker etter 15 buzzadorer som får teste Logitech MX Anywhere 3 (svart) helt kostnadsfritt mot at de skriver utførlige og ærlige anmeldelser om produktet.
1. Test produktet ordentlig før du skriver anmeldelsene
2. Skriv anmeldelser på de nettsidene du får lenker til i løpet av kampanjeperioden
3. Svar på spørsmålene i sluttrapporten når du er ferdig med oppdraget
4. Returner / kjøp varen! Når oppdraget er avsluttet, kan du enten kjøpe produktet til buzzpris via profilen din, eller returnere forsendelsen i samme emballasje.

Del gjerne et bilde eller en film, og bruk taggene #MXanywhere3buzz #MXanywhere3 #Logitech #Buzzador @buzzador i alle innleggene. Start innleggene med ”I samarbeid med Logitech…”

  •   Buzzes nå!

Sosiale medierBuzzet på Instagram

Buzzet på Facebook

Buzzet på Twitter

Youtube Videos

Buzzet på blogger

Bilder og filmer