ERGO_header

Logitech Ergo M575

Buzzadorina voit nyt saada mahdollisuuden testata tuotetta Logitech Ergo M575 täysin ilmaiseksi vastineena siitä, että kirjoitat yksityiskohtaisia ja rehellisiä tuotearvosteluita.

ERGO M575 – langaton pallohiiri, jolla on kaareva ergonominen muoto – minimoi liikkeen ja maksimoi mukavuuden. Koska käsivartta ei tarvitse liikuttaa osoittimen siirtämiseksi, käsi ja käsivarsi pysyvät rentoina. Vakaata ja herkkää peukalo-ohjausta voi käyttää missä hyvänsä, ja koska ERGO M575 -pallohiirtä ei tarvitse liikuttaa, se sopii oivallisesti ahtaammallekin työpöydälle. Lue lisää tuotteesta täältä

Logitech – Kampanjan ehdot

Etsimme 15 buzzadoria, jotka saavat testata tuotetta Logitech Ergo M575 täysin ilmaiseksi vastineeksi yksityiskohtaisten ja rehellisten tuotearvosteluiden kirjoittamisesta.
1. Testaa huolellisesti tuotetta tuotteen ennen kuin kirjoitat arvostelusi
2. Kirjoita arvostelut verkkosivustoille kampanja-aikana saamiesi linkkien kautta
3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin tehtävän päätyttyä
4. Palauta / Osta tuote! Tehtävän päättämisen jälkeen voit ostaa uuden buzzhintaan profiilin kautta tai palauttaa laitteen samassa pakkauksessa.

Jaa kuva/video ja käytä hashtageja #ErgoM575Buzz #ErgoM757 #Logitech #Buzzador kaikissa postauksissasi. Aloita arvostelusi lauseella ”Yhteistyössä Logitec kanssa…”

Sosiaaliset mediatInstagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Twitter-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset