lensway_header

LensWay Home Trial

Etsimme nyt buzzadoreja kokeilemaan LensWayn silmälaseja! Sovita silmälaseja kotona ja jaa mielipiteesi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa pääset testaamaan LensWayn Sovita Kotona -palvelua. Tilaa 4 kehystä ja sovita niitä rauhassa kotona täysin ilmaiseksi. Kehykset, tulee palauttaa LensWaylle 5 päivän kuluessa. LensWay maksaa postimaksun. Jos päätät ostaa yhdet tai kahdet silmälasit, saat ensimmäisestä kehyksestä -90 % alennuksen ja LensWay tarjoaa sinulle toisen kehyksen ilmaiseksi. Eikö kuulostakin hyvältä?

Saat lisäksi alennuskoodin, jonka voit jakaa ystäviesi, perheesi ja seuraajiesi kanssa. Koodilla saa -10% alennuksen LensWayllä.

Osoitteessa lensway.fi voit myös teetättää silmälasisi juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Lisäkustannuksella voit esimerkiksi polarisoida silmälasisi, tai kokeilla tummuvia eli fotokromaattisia silmälaseja. Fotokromaattiset lasit ovat hyvä vaihtoehto aurinkolaseille; ne tummuvat auringossa automaattisesti ja vaalenevat jälleen kirkkaiksi sisätiloissa.

Kilpailu: Kaksi parasta julkaisua voittaa neljät valitsemansa silmälasit LensWayltä!

Lensway – Kampanjan ehdot

1. Tilaa ja sovita kotona 4 kehystä LensWayltä. Kehykset, tulee palauttaa LensWaylle 5 päivän sisällä. Jos päätät ostaa yhdet tai kahdet silmälasit, saat ensimmäisestä kehyksestä -90% alennuksen ja LensWay tarjoaa sinulle toisen kehyksen ilmaiseksi, kun teet tilauksen Lenswayn kotisivulla.

2. Jaa vähintään yksi julkaisu LensWaystä sosiaalisessa mediassa. Voit myös mainita julkaisun yhteydessä mitä kehyksiä olet sovittamassa. Käytä tägejä #lenswaybuzz #MyLensWay #buzzador @buzzador. Muistathan aloittaa julkaisusi ”Yhteistyössä LensWayn kanssa…”

3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin kampanjan päätyttyä. Lisää mahdollisuuksiasi päästä mukaan kampanjoihin liittämällä sosiaalisen median tilisi Buzzador-profiiliisi!

Trusted Reviews


Yhteensä
  • 4.3 keskiarvo
  • 54 tuotearvostelua
User ratings
  • 5 26 tuotearvostelua
  • 4 23 tuotearvostelua
  • 3 3 tuotearvostelua
  • 2 0 tuotearvostelua
  • 1 2 tuotearvostelua

Sosiaaliset mediatInstagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Twitter-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset