jaybird_header

Jaybird Vista 2 True Wireless

Buzzadorina voit nyt saada mahdollisuuden testata tuotetta Jaybird Vista 2 True Wireless täysin ilmaiseksi vastineena siitä, että kirjoitat yksityiskohtaisia ja rehellisiä tuotearvosteluita.

Parhaat aktiiviset nappikuulokkeet rikkoivat juuri äänivallin. Tässä ovat Vista 2 -kuulokkeet, joiden SurroundSense-ominaisuuden avulla pysyt selvillä ympäristösi tapahtumista ja joiden vastameluominaisuuden avulla pystyt keskittymään liikkuessasi fyysisen suorituskykysi rajoilla. Olet hallinnassa. Nämä IP68-tason veden-, hien- ja pölynkestävyydellä varustetut kuulokkeet on suunniteltu selviämään ja testattu tosioloissa – ja siksi niiden toimintaan voi luottaa. Tuulelta suojatut mikrofonit tarkkailevat ympäristön ääniä ja sallivat niiden suodattamisen pois, mikä helpottaa keskittymistä, tai lisäämisen toistettuun ääneen, mikä lisää ympäristötietoisuutta. Vista 2 tarjoaa Jaybirdin kuulokkeille ominaisen istuvuuden, toimivuuden ja 24 tuntia kestävän akun* lisäksi parhaan mahdollisen aidosti langattoman äänikokemuksen.
*Saattaa vaihdella käytön, laitteen ja käyttöiän mukaan.

Lue lisää tuotteesta täältä

Jaybird – Kampanjan ehdot

Etsimme 15 buzzadoria, jotka saavat testata tuotetta Jaybird Vista 2 True Wireless täysin ilmaiseksi vastineeksi yksityiskohtaisten ja rehellisten tuotearvosteluiden kirjoittamisesta.
1. Testaa huolellisesti tuotetta ennen kuin kirjoitat arvostelusi
2. Kirjoita arvostelut verkkosivustoille kampanja-aikana saamiesi linkkien kautta
3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin tehtävän päätyttyä
4. Palauta / Osta tuote! Tehtävän päättämisen jälkeen voit ostaa uuden buzzhintaan profiilin kautta tai palauttaa laitteen samassa pakkauksessa.

Jaa kuva/video ja käytä hashtageja #Jaybirdbuzz #Jaybirdvista2 #Jaybird #Buzzador @buzzador kaikissa postauksissasi. Aloita arvostelusi lauseella ”Yhteistyössä Jaybird kanssa…”

Sosiaaliset mediatInstagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Twitter-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset