gluelock_header

Glue Smart Lock

Som buzzador kan du nu få möjligheten att testa Glue Smart Lock helt kostnadsfritt i utbyte mot att du skriver utförliga och ärliga recensioner om produkten.

Tänk om du kunde låsa och låsa upp din ytterdörr med din egen mobiltelefon. Att öppna för vem du vill när du vill med en digital nyckel. Glue Smart Door Lock ger dig friheten att styra över ditt eget hem på ett säkert och tryggt sätt. Glue Smart Lock är det revolutionerande svenska digitala dörrlåset som sitter på insidan av din dörr, helt osynligt från utsidan. Låset erbjuder en bekväm och smart lösning för en enklare vardag.

Aktivitetslogg– Nycklar kan ges till familjemedlemmar, gäster eller vänner, notiser i appen i realtid.
Manual unlocking– Manuell upplåsning registreras om någon har låst eller låst upp utan att använda appen.
Press & Go– Dubbeltryck på knappen and Glue låser sig automatiskt bakom dig.
Dörrvarning– Det är lätt hänt att glömma att låsa efter sig eller att oroa sig att dörren inte är låst. Med Dörr Alert, en ny funktion som aktiveras av våra smarta sensorer, upptäcker Glue när din dörr öppnas och skickar ett notis om du inte låser dörren efter en viss tid.

Läs mer om produkten – HÄR

I denna kampanj ingår installation från Glue. Blir du utvald kommer du att få en länk där du enkelt bokar en dag och tid för detta.

Glue – Villkor för kampanjen

Vi söker 20 buzzadorer som får testa Glue Smart Lock helt kostnadsfritt i utbyte mot utförliga och ärliga recensioner om produkten.
1. Testa låset ordentligt innan du skriver dina recensioner
2. Skriv recensioner på de hemsidor du får länkar till under kampanjperioden
3. Svara på frågorna i slutrapporten när du slutfört ditt uppdrag
4. Returnera/Köp varan! Efter avslutat uppdrag, köp antingen produkten till buzzpris genom din profil eller returnera försändelsen i samma kartong. Intäkten från försäljningen i denna kampanj skänks till barndiabetesfonden.

Dela gärna en bild/film och använd taggarna #GlueHome #GlueSmartLock #Gluebuzz @buzzador i alla dina inlägg. Inled inläggen med ”I samarbete med Glue…”

  •   Avslutad 2021-02-07

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.2 i medelbetyg
  • 10 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 6 recensioner
  • 4 2 recensioner
  • 3 1 recensioner
  • 2 0 recensioner
  • 1 1 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer