frankful2_header

Frankful – always climate smart!

Nu söker vi 1500 buzzadorer som vill vara med och testa Frankful® i utbyte mot att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter på sina sociala medier.

Frankful® står för ”frank, honest and hopeful” och är det klimatsmarta varumärket med övertygelsen om att vi kan lösa klimatfrågan om vi gör det tillsammans. Frankful® är Always Climate Smart – vad betyder det? Jo, Frankful® arbetar för att ha ett så lågt klimatavtryck som möjligt samtidigt som mat såklart ska vara riktigt god!

Hur får maten ett låg klimatavtryck då? Bland annat genom att alla produkter från Frankful® är 100% växtbaserade, har smarta och återvinningsbara förpackningar och dessutom utformad för att minska matsvinnet, både när maten tillverkas och är hemma hos dig! Till exempel, i produktionen av sina goda tacosåser räddar Frankful® överbliven tomatsås i fabriken som får följa med i nästa produktion istället. Frankful® minskar matsvinn i Soft Tortilla fabriken genom att ta tillvara på överbliven tortilla-deg, som får vara med i nästa bakning. Svinnsmart!

Apropå det – visste du att var tredje hemburen matkasse hamnar i soporna? Och att din kyl är full av möjligheter? Tacos i alla dess former kan vara den godaste lösningen på svindumt svinn! Därför bjuder Frankful® dig som buzzador på ett taco-kit som hjälper dig göra det riktigt GOTT att använda 100% av det du bär hem från affären. Tacos blir nämligen bara göttigare med stor experimentlusta. Frankful® utmanar dig att dela din godaste tacos skapad på bortglömda skatter från kylskåpet smaksatt med Frankful och Pass the Always Climate Smart Taco! Sån win-win – GOTT utan svinn Frankful®

Frankful – Villkor för kampanjen

1. Du får fyra kuponger som gäller för att lösa in och testa Frankful® Vegan Chili Ch**se Dip, Mini Soft Tortilla, Taco Sauce Medium och Corn Tortilla Chips Vegan Ch**se

2. Dela minst ett inlägg på sociala medier om Frankful. Använd taggarna #buzzfrankful #passthetaco #frankful #buzzador @buzzador. Tänk också på att inleda alla dina inlägg med ”I samarbete med @frankful_official…”

Tävling: När du delar din bästa bild med Frankful är du med i tävlingen om att vinna ett presentkort hos Karma på 600kr!

3. Skriv en recension på din buzzadorprofil och på Matspar och svara på frågorna i slutrapporten när du slutfört ditt uppdrag!

  •   Avslutad 2022-01-05

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.3 i medelbetyg
  • 545 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 258 recensioner
  • 4 201 recensioner
  • 3 66 recensioner
  • 2 15 recensioner
  • 1 5 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer