header_flowpillow-stamp

Flowpillow massagekudde

Som buzzador får du just nu genom en exklusiv deal möjlighet till att köpa massagekudden Flowpillow från Flowlife. Flowpillow är marknadens första sladdlösa och uppladdningsbara massagekudde, vilket ger dig en helt annan typ av frihet. Ta med dig Flowpillow på resan, till kontoret eller använd den i hemmets alla rum. På så sätt kan du uppnå maximal avslappning var du än befinner dig!

Flowpillow är utformad med 4 st massagehuvuden, dessa med bred kontaktyta och två olika storlekar. Denna konstruktion gör att man på djupet kommer åt triggerpunkter och även ökar sin blodcirkulation. Genom att använda Flowpillows massageprogram på 15 minuter minskar du dina muskelsmärtor och trycker in blod i knutar. Flowpillow har en batteritid på ca 2 timmar, vilket är tillräckligt för hela 8 behandlningar. För att sätta igång Flowpillow, håll in knappen i tre sekunder! Du får en 230-volts adapter, inga batterier behövs.

Flowpillow massagekudde – Villkor för kampanjen

Denna deal är exklusiv för buzzadorer och innebär att du får köpa en Flowpillow massagekudde till halva priset för 747,50kr (ord.pris 1.495kr). Testa Flowpillow massagekudde. Ta den gärna med dig under hela dagen och låt Flowpillow ta hand om ömma muskler och knutar. Begränsat antal och först till kvarn gäller! Använd taggarna: #flowbuzz #flowlife #flowpillow #massagekudde #buzzador när du delar en bild eller video i sociala medier. De tre bästa bilderna vinner en varsin Powerbank (trådlös laddare) från Flowlife.

Läs mer om massagekudden här!

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.2 i medelbetyg
  • 57 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 22 recensioner
  • 4 27 recensioner
  • 3 8 recensioner
  • 2 0 recensioner
  • 1 0 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer