header_et3600-stamp

Epson EcoTank ET-3600

Eftersom att de förra skrivarkampanjerna hade så stort intresse söker vi nu 20st buzzadorer som helt gratis ska få testa Epson EcoTank ET-3600 – den smarta 3-i-1 bläckstråleskrivaren som gör att du sparar upp till 70% i utskriftskostnader! ET-3600 är utrustad med ett nydesignat integrerat bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som eliminerar behovet av bläckpatroner. Detta innebär mindre krångel och betydligt många fler utskrifter mellan påfyllningarna jämfört med andra bläckstråleskrivare, och dessutom är den billigare i drift. Med skrivaren medföljer två hela uppsättningar med bläckflaskor, vilket ger dig ett lager som räcker länge.

Minska dina utsktiftskostnader ET-3600 gör att du sparar 70% i utskriftskostnader i genomsnitt. Den skriver ut upp till 11 000 sidor i svartvitt och färg för knappt ett öre per sida. Dubbelsidig utskrift kan också halvera pappersförbrukningen, vilket ytterligare sänker dina driftskostnader. En perfekt skrivare för alla hemmakontor! Skrivaren är dessutom enkel att använda. Du bara fyller på med bläcket som medföljer, slår på skrivaren och förbereder bläcksystemet. Skriv ut snabbt och enkelt via Wi-Fi från en smartphone med hjälp av gratisappen Epson iPrint. Skriv ut på distans eller e-posta ett utskriftsjobb till skrivaren.

Epson EcoTank ET-3600 – Villkor för kampanjen

Testa Epson EcoTank ET-3600, som är både skrivare, skanner och kopieringsmaskin i ett. Två uppsättningar med bläckflaskor ingår. Skriv ut alla dina viktiga dokument, mejl, biljetter, kartor eller annat och upplev kvalitén! Berätta för andra genom att dela bilder och inlägg på sociala medier. Använd taggarna #ecotank3600buzz #epson #buzzador. Din enda motprestation är att du ska prova produkten och sen skriva två ärliga recensioner om produkten – en på Dustin.se och en på din buzzadorprofil (kopplat till prisjakt).

Se en av de utvalda buzzadorerna som är i full gång med att testa sin nya skrivare:

  •   Avslutad 2016-11-20

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.8 i medelbetyg
  • 36 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 27 recensioner
  • 4 9 recensioner
  • 3 0 recensioner
  • 2 0 recensioner
  • 1 0 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

(0)

Buzzat på Facebook

(0)

Buzzat på Twitter

(0)

Buzzat på bloggar

(0)

Bilder och filmer