header_ellasgrot-stamp

Ella´s Kitchen Go´gröt

Som Buzzador får du nu möjlighet att testa Ella´s Kitchen Go´gröt. Ella´s Kitchen Go´gröt är en ordentlig gröt – färdig på ett pling! Vi på Ella´s Kitchen har en enkel filosofi, ”att vara bra på alla sätt”. Vi prioriterar alltid hälsa och näringsvärde, men tror att barn precis som vuxna äter med alla sinnen. Därför anstränger vi oss verkligen för att våra produkter ska tilltala smak, syn, känsel, lukt och hörsel. Alla produkter är ekologiska, innehåller bara naturliga ingredienser och de både smakar och luktar gott. Förpackningarna är färgglada, enkla att klämma och hålla i för små nyfikna fingrar. Det prasslas och knapras när bebisen äter våra produkter. Allt framtaget tillsammans med våra experter såsom dietister specialiserade på kostråd till barn, återförsäljare, tillverkare och förstås föräldrar och barn!

För oss var det viktigt att ta fram en gröt som gör gott på alla vis för de små. Vår Go´gröt innehåller mumsig frukt och bär, krämig mjölk + härlig havre. Den smakar, känns och mättar precis som en ordentlig gröt ska göra! För att verkligen tillgodose behoven hos små så har vi berikat gröten med vitaminer och mineraler. Självklart bara naturliga och ekologiska ingredienser!

Ella´s Kitchen Go´gröt – Villkor för kampanjen

Till den här kampanjen söker vi 500 små buzzadorer! Barnen är dina buzzadorer! Go’ gröt från Ella´s Kitchen finns i smakerna Äpplen + blåbär samt Hallon + bananer. Du får hem en förpackning av Hallon + bananer, samt fyra extra att dela ut till vänner. Som bonus får du dessutom en fin haklapp som skyddar mot kladd och spill! Bu eller bä? Berätta vad barnen tyckte om gröten! Inspirera vänner och andra föräldrar genom att fota och dela i sociala medier. Tagga med #ellasgrötbuzz #ellaskitchensverige och #buzzador.

Psst…
För att öka dina chanser att komma med, glöm inte att koppla dina sociala medier under din buzzadorprofil.

  •   Avslutad 2016-12-02

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.2 i medelbetyg
  • 368 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 167 recensioner
  • 4 124 recensioner
  • 3 53 recensioner
  • 2 14 recensioner
  • 1 10 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer