clipper_header

Clipper te

Nu söker vi 350 buzzadorer som vill vara med och testa Clipper Organic Summer Berry Black Tea i utbyte mot att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter på sina sociala medier samt svara på några korta frågor.

Här på Clipper tror vi att varje kopp te räknas. Därför är våra tepåsar plastfria och oblekta, alla teer är ekologiskt odlade, till och med snöret är ekologiskt! Tillsammans med teodlarna arbetar vi långsiktigt för att ha en låg miljöpåverkan och samtidigt bidra till bättre förutsättningar, både för teodlarna och deras familjer.

Natural, fair och delicious.

Natural – Clipper innehåller endast naturliga ingredienser, ingen av våra produkter innehåller något artificiellt. De kommer aldrig att göra det.

Fair – Redan 1994 blev vi Storbritanniens första Fairtradecertifierade teproducent. 25 år senare är vi världens största köpare av Fairtrade-te och stödjer över 114 000 teodlare runt om i världen!

Delicious – Våra teer är smakrika och har vunnit 44 smaktävlingar genom åren! Våra te-killar, Dan och James (även kallade våra mästerteblandare), arbetar outtröttligt för att skapa de bästa och godaste teblandningarna!

Clipper – Villkor för kampanjen

1. Du får testa en förpackning av Clipper Organic Summer Berry Black Tea.
2. Dela minst ett inlägg på sociala medier om produkten. Använd taggarna #Clipperteabuzz #Clippertea #Buzzador. Tänk också på att inleda alla dina inlägg med ”I samarbete med Clipper…” De 2 mysigaste te-bilderna på instagram vinner ett produktkit med olika teer från Clipper!
3. Svara på frågorna i slutrapporten när du slutfört ditt uppdrag

Öka dina chanser att komma med i kampanjer genom att koppla dina sociala mediekonton på din buzzadorprofil!

Om du är intresserad av att köpa Clipper kan detta göras på Apotea

  •   Avslutad 2020-10-11

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.4 i medelbetyg
  • 167 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 101 recensioner
  • 4 48 recensioner
  • 3 16 recensioner
  • 2 1 recensioner
  • 1 1 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer