careclub_buzz_header

Care Club

Som Buzzador får du nå mulighet til å teste den nye tjenesten Care Club til hele 40 % rabatt. Rabatten gjelder kun for nye kunder og omfatter ordrebeløpet for den første bestillingen (ekskl. frakt).

Hold husholdningsapparatene dine i toppstand! Care Club er en tjeneste fra BSH Home Appliances, selskapet bak velkjente varemerker som Bosch, Siemens, Neff og Gaggenau. I tillegg til produksjon og salg av husholdningsapparater har BSH Home Appliances nylig introdusert en ny abonnementstjeneste for rengjørings- og vedlikeholdsprodukter under navnet Care Club. 


Care Club leverer vedlikeholds- og rengjøringsprodukter for vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og kaffemaskiner samt rengjøringsmidler til for eksempel kjøkkenoverflater, i abonnement. Hvis du vedlikeholder og rengjør husholdningsapparatene dine regelmessig med produktene fra Care Club, kan du både forhindre bakterievekst og dårlig lukt og sørge for at husholdningsapparatene dine varer lenger. Det er enkelt å bli medlem og bestille produktene på Care Clubs hjemmeside,www.care-club.no

Rengjørings- og vedlikeholdsproduktene er utviklet med ekspertise fra Bosch, Siemens, Neff og Gaggenau, men de kan brukes til alle andre varemerker.

Care Club – Vilkår for kampanjen

1. Klikk på “Neste trinn” på kampanjesiden for å vise rabattkoden.
2. Kopier rabattkoden og gå videre til Care Clubs nettbutikk.
3. Legg inn ordren og velg om du vil ha levering hvert kvartal eller hvert halvår.

Bruk sosiale medier og del minst ett bilde eller en film der du har med produktene på en inspirerende måte. Bruk taggene #careclubbuzz #careclub #buzzador @careclub_no, og innled alle innleggene dine med “I samarbeid med Buzzador…”
Hvis du ikke ønsker å fortsette med abonnementet, kan du avslutte det når som helst siden Care Club verken har bindingstid eller oppsigelsestid.

Trusted Reviews


Review summary
  • 1 average rating
  • 4 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 0 reviews
  • 4 0 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 4 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

Buzzing on Facebook

Buzzing on Twitter

Youtube Videos

Buzzing on blogs

Images and videos