BOSCHNY_header

Uusi Bosch
Unlimited 8

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla valituksi yhdeksi buzzadoreista, jotka saavat ostaa tuotteen Bosch Ladattava pölynimuri Unlimited 8 (BSS821VNE4) erittäin edulliseen hintaan vastineeksi rehellisten ja yksityiskohtaisten arvioiden kirjoittamisesta. Käymme hakemukset läpi hakuajan päätyttyä ja mikäli sinut valitaan, lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit ostaa tuotteen Klarnan kautta.

Alin hinta verkossa tänään: 599 €
Buzzador-hinta: 159 €

Unohda kaikki, mitä olet luullut tietäväsi johdottomista pölynimureista. Uusi Unlimited 8 -pölynimuri on varustettu Turbo Spin -moottorilla ja sen käyttöaika on 65 minuuttia, joka riittää 180 neliön imuroimiseen. Vihdoin tarjolla on näppärä varsi-imuri, joka todellakin hoitaa hommat!

Uuteen Unlimited Serie 8 -varsi-imuriin kuuluu tietysti useita, erilaisiin tarpeisiin sopivia tarvikkeita. Autoimuri? Veneimuri? Sohvaimuri? Rikkaimuri? Onnistuu! Uuden sukupolven Unlimited Serie 8 -imuri suoriutuu kaikesta. Ja jos poistat suulakkeen ja letkun, se muuttuu käteväksi rikkaimuriksi.

Pölynimurin tehokkuuden, monipuolisuuden ja kevyen painon ansiosta imuroit vaivatta myös hankalat paikat, kuten nurkat, kulmat, kovat pinnat ja matot. Huomaat eron, kun kokeilet AllFloor HighPower Brushia, joka poistaa pölyn ja lian 99,9-prosenttisesti*. Lue lisää Bosch Unlimied 8 – klikkaa tästä

Bosch – Kampanjan ehdot

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla valituksi yhdeksi buzzadoreista, jotka saavat ostaa tuotteen Bosch Ladattava pölynimuri Unlimited 8 erittäin edulliseen hintaan vastineeksi rehellisten ja yksityiskohtaisten arvioiden kirjoittamisesta.
1. Testaa huolellisesti tuotetta Bosch Unlimited 8 ennen kuin kirjoitat arvostelusi
2. Kirjoita arvostelut verkkosivustoille kampanja-aikana saamiesi linkkien kautta
3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin tehtävän päätyttyä

Jaa kuva/video ja käytä hashtageja #Unlimited8Buzz #likeabosch #boschhomesuomi #buzzador kaikissa postauksissasi. Aloita arvostelusi lauseella ”Yhteistyössä Boschin kanssa…”

*Suorituskykykapasiteetilla viitataan turbotehon käyttöön kovilla pinnoilla. Testattu EN 60312-1 mukaisesti.

Trusted Reviews


Yhteensä
  • 4.1 keskiarvo
  • 7 tuotearvostelua
User ratings
  • 5 1 tuotearvostelua
  • 4 6 tuotearvostelua
  • 3 0 tuotearvostelua
  • 2 0 tuotearvostelua
  • 1 0 tuotearvostelua

Sosiaaliset mediatInstagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Twitter-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset