bosch-mi_header

Bosch Kitchen machine

Nyt etsimme vaikuttajia, jotka haluavat testata uutta Bosch MUMS6ZS00 Serie 6 -keittiökoneita täysin ilmaiseksi vastineeksi siitä, että julkaiset videokatsauksen keittiökoneesta sosiaalisissa medioissasi kampanja-aikana ja kirjoitat arvostelun Bosch-verkkosivustolle. Etsimme pääasiassa sinua, joka haluat tehdä julkaisun keittiökoneesta YouTubeen, TikTokkiin tai Instagramiin.

Sarjalla 6 Bosch lanseeraa seuraavan sukupolven keittiökoneen. Olitpa sitten utelias aloittelija tai kokenut leipojaharrastaja, voit luottaa tähän keittiökoneeseen onnistuneen leivonnan saavuttamiseksi joka kerta!

Anturiohjatut ohjelmat havaitsevat, kun taikina on täydellisesti vaivattu tai kun kerma on saavuttanut oikean tekstuurin. Ainekset voidaan punnita sekä kulhossa että koneen päällä ja ne ilmaisevat painon 1 gramman välein. Taikinakoukun ainutlaatuinen 3D-liike varmistaa, ettei aineksia jää kulhon pohjalle ja taikina vaivataan erittäin huolellisesti. Sarjalla 6 leivontaan tuntuu helpolta ja uskaltaa ottaa rohkeasti käyttöön sen reseptin, joka aiemmin saattoi tuntua haastavalta. Leipoja voi luottavaisesti nojata taaksepäin ja valmistaa muuta, kun tämä voimakas paketti tekee työn.

Bosch – Kampanjan ehdot

1. Saat testata Bosch Serie 6 -keittiökonetta (malli: MUMS6ZS00). Suoritetun tehtävän jälkeen saat pitää keittiökoneen maksutta.

2. Luo videokatsauksesi briefin perusteella ja jaa tulos sosiaalisessa mediassa. Käytä tunnisteita #BoschXbuzzador #BakaLikeABosch #boschhomesverige #buzzador. Muista myös sisällyttää viesteihisi ”Yhteistyössä Boschin kanssa”.

3. Kirjoita arvostelu Bosch Serie 6 -keittiökoneesta.

4. Vastaa kysymyksiin loppuraportissa, kun olet suorittanut tehtäväsi.

Lisää mahdollisuuksiasi päästä kampanjoihin liittämällä sosiaalisen median tilisi buzzador-profiiliisi!

Trusted Reviews


Yhteensä
  • 4.8 keskiarvo
  • 6 tuotearvostelua
User ratings
  • 5 5 tuotearvostelua
  • 4 1 tuotearvostelua
  • 3 0 tuotearvostelua
  • 2 0 tuotearvostelua
  • 1 0 tuotearvostelua

Sosiaaliset mediatInstagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset