Bonusway_MI_header

Bonusway

Nu søger vi 10 micro influencers som får mulighed for at teste Bonusway helt gratis mod at du lægger 2 posts ud på dit Instagram Feed i kampagneperiode. For at deltage i denne kampagne kræves det at du har mindst 1000 følgere.

Som shopping-elskende buzzador kan du nu handle smartere og få penge tilbage for dine internetkøb! Bonusway er en gratis app, som giver dig penge tilbage, når du handler på nettet. Hvis du f.eks. handler for 1500 kr. hos Stylepit, vil du få 90 kr. af dit køb tilbage som en bonus. Det fungerer sådan, at Bonusway får en salgsprovision af butikken, som de så deler med dig. Når du har samlet 120 kr på din Bonusway-konto, kan du få beløbet udbetalt til din bank- eller PayPal-konto. Bonusway samarbejder med over 500 forskellige netbutikker, og de har mange kendte butikker som H&M, ASOS, NA-KD, Nelly, Stylepit og Luxplus, men også populære rejsesider som Hotels.com og Booking.com.

Bonusway – Vilkår for kampagnen

Som godkendt til kampagnen underskriver du en digital kontrakt, hvor du godkender at du vil lægge mindst 2 posts om Bonusway.
1. Download Bonusway-appen og registrer en konto med kampagnekoden du modtog, så får du 100 kr. Sat ind på din Bonusway-konto efter dit første køb gennem Bonusway.
2. Test Bonusway og del derefter mindst 2 indlæg på dit instagram feed, hvor du fortæller om Bonusway. Del også venskoden med dine følgere. De som tilmelder sig med denne kode får så 70 kr på deres Bonusway- konto efter deres første køb. Brug tags’ene #bonuswayinfluencer #bonusway og indled alle dine indlæg med “I samarbejde med Bonusway…”.

Trusted Reviews


Review summary
  • 4.5 average rating
  • 2 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 1 reviews
  • 4 1 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

(0)

Buzzing on Facebook

(0)

Buzzing on Twitter

(0)

Youtube Videos

Buzzing on blogs

(0)

Images and videos