BT9810_header

Philips BT9810/15 Prestige

Philipsin paras partatrimmeri BT9810 / 15 Prestige

Buzzadorina sinulla on nyt mahdollisuus testata Philips Beardtrimmer BT9810 vastineeksi siitä, että hän kirjoittaa yksityiskohtaiset ja rehelliset arvostelut tuotteesta.

Äärimmäistä tarkkuutta ainutlaatuisella SteelPrecision-tekniikalla
Uusi Philips BT9810 Prestige tarjoaa äärimmäisen tarkkuuden sisäänrakennetun metallikamman ja SteelPrecision-tekniikan ansiosta. Tämän avulla voit saada tasaisen ja tarkan leikkauksen riippumatta siitä, kuinka paljon painetta kohdistetaan. Lisäksi terillä on erityinen geometria, joka antaa aina tarkkuuden jopa paksimmillekin hiuksille, vetämättä hiuslankoista.

Helppo leikata jopa paksuilla ja pidemmillä partoilla
PowerAdapt-anturilla partatrimmeri tarkistaa kovan tiheyden 125 kertaa sekunnissa ja säätää moottorin automaattisesti jatkuvan tehon ylläpitämiseksi. Tällä tavoin saavutetaan jatkuva leikkaustaso hiuksen tiheydestä ja pituudesta riippumatta.

30 erilaista pituusasetusta tarkkuusaskeleilla 0,2 mm
Muotoile parta optimaalisella tarkkuudella valitsemalla hiuksen pituus 0,2 mm: n tarkkuudella. Käytä zoomauspyörää valitaksesi 30 eri pituusasetuksesta 0,4 mm: stä 10 mm: iin.

Jopa 120 minuutin käyttö 1 tunnin latauksen jälkeen, nopea lataus
Kehittynyt litium-ioni-akku tarjoaa jopa 120 minuutin tehokkaan käytön yhden tunnin latauksen jälkeen. Saat myös nopeaa lataustoimintoa, joka antaa sinulle täyden virityksen vain 5 minuutin latauksen jälkeen.

100% vedenpitävä ja helppo puhdistaa
Avattava parranajopää tekee BT9810 Prestigestä helpon puhdistaa hanan alla.

Lue lisää Philips.fi


Philips – Kampanjan ehdot 

Etsimme 20 buzzadoria, jotka saavat testata tuotetta Philips BT9810/15 Prestige vastineeksi yksityiskohtaisten ja rehellisten tuotearvosteluiden kirjoittamisesta.

1. Testaa Philips BT9810 ja sen erilaisia ohjelmia.
2. Kirjoita kaksi tuotearvostelua.
3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin.
4. Osta tuote voimakkaasti alennetulla hinnalla testijakson jälkeen tai palauta tuote mukana toimitetulla palautuslomakkeella kampanjan päättymisen jälkeen. Tulot menee kokonaisuudessaan lasten diabetesrahastoon.

Käytä sosiaalista mediaa ja jaa kuva tai video buzzausjakson aikana. Käytä hashtageja #bt9810buzz #philipsnordics #buzzador kaikissa postauksissasi. Aloita arvostelusi lauseella ”Yhteistyössä Philips kanssa…”

  •   Avslutad 2020-10-15

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4 i medelbetyg
  • 6 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 1 recensioner
  • 4 4 recensioner
  • 3 1 recensioner
  • 2 0 recensioner
  • 1 0 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Youtube Videos

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer