header_syradgradde-stamp

Arla Köket Syrad grädde

Som buzzador är du bland de första som får chansen att få testa den härliga nyheten Syrad grädde från Arla Köket. Syrad grädde är precis vad namnet beskriver – en grädde som syrats med mjölksyrabakterier för en lätt syrlig smak, vilket gör det enkelt för dig att balansera smakerna när du lagar mat. Prova till exempel i din sås eller gryta där grädden lyfter smakerna och syran ger fräschör till din maträtt. Syrad grädde finns i två varianter – Syrad grädde 30% som är kok- och vispbar och passar perfekt till helgens middagar och desserter, samt Syrad grädde lätt 15% som är kokbar och enkelt förhöjer upplevelsen i vardagsgrytorna. Produkterna är gjorda på svensk grädde.

Vi hoppas att du med denna kampanj ska bli inspirerad till att testa massor av goda maträtter. Samla familjen eller vännerna och laga en god höstmiddag tillsammans. Prova att byta ut vispgrädden i ditt favoritrecept för att känna skillnaden mellan vad vispgrädde respektive syrad grädde bidrar med i din mat. Se nedan för tips på ett recept där syrad grädde passar perfekt. Du hittar även massor av andra recept på arla.se/syradgradde.

Arla Köket Syrad grädde – Villkor för kampanjen

Till den här kampanjen söker vi 1500 Buzzadorer! Som buzzador i denna kampanj får du två elektronisk kuponger så att du kan prova båda varianterna. Kupongerna kan lösas in i de butiker där produkterna finns att köpa. Testa Syrad grädde i alla höstens såser, soppor eller grytor. Laga maten tillsammans med dina nära och kära och gör matlagningen till ett nöje! Tipsa vänner och bekanta och dela på sociala medier genom att använda taggarna #Syradgräddebuzz #Syradgrädde #Arlaköket #Buzzador.

Psst…
För att öka dina chanser att komma med, glöm inte att koppla dina sociala medier under din buzzadorprofil.

  •   Avslutad 2016-11-03

Trusted Reviews


Summering av recensioner
  • 4.0 i medelbetyg
  • 864 recensioner skrivna
Så tycker buzzadorerna
  • 5 310 recensioner
  • 4 366 recensioner
  • 3 129 recensioner
  • 2 29 recensioner
  • 1 30 recensioner

Socialt buzzBuzzat på Instagram

Buzzat på Facebook

Buzzat på Twitter

Buzzat på bloggar

Bilder och filmer