Kampanjtyp

Här finns all information om kampanjtyp

Buzz

I Buzzkampanjer får du i de flesta fallen testa produkter helt gratis i utbyte mot olika uppdrag som specificeras under kampanjbeskrivningen.

Typiska Buzzkampanjer kan vara produkter inom livsmedel, hem, skönhet/hälsa.

R&R (Ratings&Reviews)

I R&R-kampanjer får du i de flesta fall testa produkter helt gratis i utbyte mot att du skriver ärliga recensioner på utvalda ställen. Är produkten av ett högre värde (över 1000 SEK) får du låna produkten under kampanjperioden. När kampanjen är slut, får du välja om du vill köpa den till ett väldigt rabatterat pris eller returnera den utan kostnad. Detta gör vi varken av egna skäl eller på kunders begäran. Det är helt på grund av skattemässiga skäl. Intäkten från dessa försäljningar kommer vi skänka till Barndiabetesfonden.

Typiska R&R-kampanjer brukar vara produkter inom elektronik, skönhet/hälsa och hygien.

Deals

I Dealskampanjer har du möjlighet att ta del av ett särskilt erbjudande för en produkt eller tjänst. Det kan antingen innebära att du får köpa en produkt till ett reducerat pris, eller att du får testa en tjänst under en gratis eller rabatterad provperiod.

Typiska Dealskampanjer kan vara produkter med högt värde (t.ex. en TV) eller abonnemangstjänster för t.ex. böcker, film/tv-serier eller telefonabonnemang.

MI (Micro Influencer)

Micro influencer-kampanjer riktar sig till personers om har instagramkonton med mer än 1000 följare. Vi har även en möjlighet att jobba med influencers som kan fakturera sin ersättning. För att kunna delta i kampanjer med högre produktvärde/fakturerad ersättning krävs att du kan fakturera, dvs att du har ett företag med ett registrerat organisationsnummer och f-skatt, eller att du använder en extern faktureringstjänst.