Kampanjetype

Her er informasjon om kampanjetypene:

Buzz

I Buzz-kampanjene får du teste produkter kostnadsfritt. I bytte ønsker vi din ærlige mening om produktet/produktene. I de fleste tilfellene betyr dette at du må:

– Dele et innlegg på sosiale medier
– Skrive en anmeldelse av produktet på buzzador.com
– Svare på en sluttrapport når kampanjen er overn

Vanlige Buzz-kampanjer kan være produkter innenfor kategoriene mat, hjem og skjønnhet/helse.

R&R (Ratings&Reviews)

I R&R-kampanjene får du teste produkter kostnadsfritt. I bytte ønsker vi din ærlige mening om produktet, med fokus på anmeldelser. I en R&R-kampanje må du:

– Skrive anmeldelser av produktet på lenkene du får oppgitt i løpet avkampanjeperioden
– Svare på en sluttrapport når kampanjen er over

Vanlige R&R-kampanjer gjelder vanligvis produkter i et litt dyrere prisområde (enn Buzz) og ofte elektroniske produkter innenfor
kategoriene hjem, skjønnhet/helse og hygiene.

Deals

I Deals-kampanjene kan du få spesialtilbud på et produkt eller en tjeneste. Dette betyr at du kan få tilbud om å kjøpe et produkt til redusert pris eller teste en tjeneste i en periode enten kostnadsfritt eller med rabatt. Hva som kreves av deg, varierer fra kampanje til kampanje. Det viktigste er som regel å dele innlegg på sosiale medier eller å skrive anmeldelser.

Vanlige Deals-kampanjer kan gjelde produkter av høy verdi (for eksempel en TV) eller abonnementstjenester for for eksempel bøker,
filmer/TV-serier eller telefonabonnementer.

MI (Micro Influencer)

Micro Influencer-kampanjene er rettet mot de som har mange følgere på sosiale medier (særlig på Instagram og YouTube). I disse kampanjene får du ett eller flere produkter (kanskje i forskjellige kategorier og prisområder). I bytte signerer du en digital kontrakt der du lover å dele X antall innlegg på sosiale medier om produktet/produktene der du sier din ærlige mening. Fokus for disse kampanjene er at du lager fint og kreativt innhold (bilder/videoer), får folk til å registrere seg for en tjeneste eller genererer salg på en ekstern nettbutikk.

MI+ (Micro Influencer+)

MI+-kampanjer fungerer på samme måte som vanlige MI-kampanjer. Forskjellen er at +-kampanjer er rettet mot profesjonelle influencere som kan fakturere oppdraget. For å delta i disse må du kunne fakturere oppdraget og ha et firma med registrert organisasjonsnummer som betaler foretaksskatt, eller du må bruke en faktureringstjeneste. I disse (eksklusive) tilfellene får du betalt for å delta i kampanjer.