Buzzpisteistä ja profiilimerkeistä

Osallistuessasi ja suoritettuasi kampanjan, keräät buzzpisteitä. Aktiivisuustasosi buzzadorina näet omasta profiilistasi. Mitä sinulta sitten odotetaan? Kerromme tästä seuraavaksi tarkemmin.

Henkilökohtaisia kutsuja

Perustiedot

Avaat profiilisi näin henkilökohtaisiin kutsuihin. Tehtyäsi sen, tiedämme, että olet halukas osallistumaan buzz-kampanjoihin, joissa tuotteet ovat täysin ilmaisia.

 1. Profiili > Minun tarinani > Minusta: Täytä nimi, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite, toimitusosoite paketeille sekä matkapuhelinnumero saapumisilmoituksille.
 2. Profiili > Minun tarinani > Mistä pidän: Valitse vähintään kaksi mielenkiinnonkohdetta.
 3. Profiili > Minun tarinani > Sosiaaliset mediat: Mitä useamman sosiaalisen median lisäät profiilisi, sitä varmemmin saat kampanjakutsuja.
 4. Muistathan tallentaa tietosi profiiliisi kun olet valmis.

Täydennä profiilisi

Kun täydennät profiilisi Profiili > Minun tarinani kokonaan, mukaan lukien mielenkiinnonkohteet ja sosiaaliset mediat, olet maksimoinut mahdollisuutesi buzzadorina. Mitä enemmän tietoa tarinasi sisältää, sitä helpommin voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia kampanjoita.

Buzzpisteet

Täydentäessäsi profiilisia ja tekiessäsi muita toimenpiteitä buzzador.com-sivustolla ? keräät buzzpisteitä. Pääset aika pian 2 000 buzzpisteeseen. Tämän jälkeen välimatkat kasvavat hieman seuraaviin välietapeihin. Edistyt matkallasi osallistumalla kampanjoihin ja päättämällä ne kunnialla. Esimerkiksi jättämällä kampanjan loppuraportin ajoissa.

Buzzadorstatuksesi

Buzzta Mover

Jäsentaso 4. Olet juuri liittynyt jäseneksi ja otat ensimmäisiä buzzadoraskeleita. Tai olet ollut jäsen jo kauan, mutta et osallistu aktiivisesti kampanjoihin.

Buzzing Ace

Jäsentaso 3. Olet jo päässyt vauhtiin ja alat rutinoitua. Olet aktiivinen ja utelias buzzador, joka tietää mitä tekee.

Buzzmaster

Jäsentaso 2. Kuulut heihin, jotka buzzaavat usein ja tasaisin väliajoin. Rekrytoit ystäviäsi ja olet muita sosiaalisesti aktiivisempi.

Buzzmaster Zupreme

Jäsentaso 1. Olet sosiaalinen mediatähti ja erittäin aktiivinen buzzador, jonka profiili on täysin valmis. Sinulla on sekä blogi että oma Youtube-kanava sekä liuta seuraajia ja fanittajia molemmissa.

Profiilimerkit

Samassa tahdissa kuin päivität profiiliasi, buzzaat ja keräät buzzpisteitä, keräät profiilimerkkejä. Näiden lukumäärä on myös todiste saavuttamastasi asemasta buzzadorina.

Joihinkin kampanjoihin etsimme taitavimpia buzzadoreja ja silloin profiilimerkkien lukumäärällä on välilä. Näitä merkkejä löytyy kokonaisuudessaan 11 ja voit saada niitä eri aktiviteettien kautta. Kampanjoihin osallistuminen ei edellytä, että sinulla pitäisi olla kaikki profiilimerkit.


 • Jäsen 2010-05-27 lähtien

Tervetuloa! Saat ensimmäisen profiilimerkkisi, kun liityt Buzzadorin jäseneksi. Olet Buzzta Mover ja aloitat jäsentasolta 4.


 • Yhdistetty Facebookiin

Todiste siitä, että olet yhdistänyt buzzador-profiilisi ja Facebook-tilisi. Tämä on tärkeää saadaksesi henkilökohtaisia kutsuja.


 • Yhdistetty Instagramiin

Kun yhdistät buzzador-profiilisi ja Instagram-tilisi saat tämän profiilimerkin. Tämä on tärkeää saadaksesi henkilökohtaisia kutsuja.


 • Twitter

Saadessasi tämän profiilimerkin olet lisännyt twitternimesi ja seuraajiesi lukumäärän twitterissä profiiliisi.


 • I’m a blogger, yes I am

Saat tämän merkin, kun sinulla on blogi ja olet lisännyt tarkan verkko-osoitteen siihen sekä mitä aiheita blogisi käsittelee ja vierailijoiden lukumääärän.


 • Youtube-kanava

Profiilimerkki joka näyttää, että olet lisännyt verkko-osoitteen omalle Youtube-kanavallesi profiiliisi.


 • Värvätyt ystävät

Profiilimerkki, jonka saat värvättyäsi ystäviä ja kun vähintään yksi niistä on liittynyt jäseneksi.


 • ansaittua buzzpistettä

Profiilimerkki 2 000 ensimmäisestä saavuttamastasi buzzpisteestä. 😀 Olet korottanut statustasi yhdellä jäsentasolla ja olet vuorenvarma Buzzing Ace.


 • ansaittua buzzpistettä

Profiilimerkki 5 000 saavuttamastasi buzzpisteestä. ? Olet kohonnut toiseksi korkeimmalle jäsentasolle buzztaitureiden galaksilla ja sinusta on tullut rutinoitu Buzzmaster.


 • ansaittua buzzpistettä

10 000 buzzpisteen profiilimerkki! Huh! ? Olet saavuttanut korkeimman buzzador-tason ja tittelin Buzzmaster Zupreme. Voit nyt saada erityisiä kutsuja, jotka ovat vain harvoille ja valituille.