KBS_header

KidsBrandStore Influencer

Nyt sinulla on buzzadrorina mahdollisuus shoppailla lastenvaatteita verkkokaupasta KidsBrandStore.fi erittäin edulliseen hintaan! KidsBrandStore on Pohjoismaiden johtava lasten ja nuorten laatuvaatteiden ja asusteiden myyjä. Vastineeksi vähintään 1 postauksen julkaisemisesta Instagram Feedissä sekä 20 %:n ystäväkoodin jakamisesta seuraajilleen.

KidsBrandStoresta löydät ainutlaatuisen ja muodikkaan valikoiman merkkivaatteita useilta maailman johtavilta tuotemerkeiltä. Voit ostaa vaatteita muun muassa merkeiltä Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance ja Lyle & Scott. Osta turvallisesti ja luotettavasti verkosta 1-3 päivän toimitusajalla.

Kampanjaan valittuna saat:
– Saat 50 %:n alennuskoodin verkkokaupassa KidsBrandStore
– 20 %:n ystäväkoodin seuraajillesi

KidsBrandStore – Kampanjan ehdot

Saat 50 %:n alennuskoodin, jonka voit käyttää tilaukseen verkkokaupassa KidsBrandStore.fi*. Kampanjaan valittujen haluamme lisäksi jakavan 20 %:n alennuskoodin sosiaalisessa mediassa.

1. Jos sinut valitaan kampanjaan, pyydämme sinua allekirjoittamaan digitaalisen sopimuksen, jossa vahvistat julkaisevasi 1 postausta Instagramissa sekä hyväksyt sen, että KidsBrandStore saa käyttää kuviasi. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, saat 50 %:n alennuskoodin, jonka voit käyttää tilaukseen verkkokaupassa KidsBrandStore.se

2. Kun olet vastaanottanut tilauksesi, haluamme sinun jakavan ne Instagramissa 1 julkaisun muodossa (ei Instagram Storyssa). Lisäksi haluamme, että jaat alennuskoodin, joka antaa 20 %:n alennuksen seuraajillesi. Käytä hashtageja #kidsbrandstore18buzz #kidsbrandstore #buzzador ja muista aloittaa kaikki julkaisusi “Yhteistyössä KidsBrandStoren kanssa…”.

*Koskee vain normaalihintoja.

Trusted Reviews


Review summary
  • 5 average rating
  • 1 reviews posted
Buzzadors’ ratings
  • 5 1 reviews
  • 4 0 reviews
  • 3 0 reviews
  • 2 0 reviews
  • 1 0 reviews

Social media buzzBuzzing on Instagram

(0)

Buzzing on Facebook

(0)

Buzzing on Twitter

(0)

Youtube Videos

Buzzing on blogs

(0)

Images and videos