Cillit Bang kalk & smuts

Go to
campaign »

Psst psst gone!
 Cillit Bang is super efficient

Jungfeldt

See all
campaigns »

Current campaign activity

Flash report

Blogissa

Buzzasin Viledan hankaussieniä blogissa. Olen todella yllättynyt, miten hyvin nuo toimivat, keraamisen lieden puhdistussieni, ja Power Inox -sieni jäävät meillä taatusti jatkuvaan käyttöön!

Flash report

Doften

En god doft som håller. Blir fler köp.

Flash report

Mr Mscle

Köpte n Mr Mscle till min mamma.....hon som alltid har en åsikt om allt :( men när hon testade blev hon jätte glad att den va såå bra......luktade gott oxå :)

Flash report

Nöjda kollegor!

Vi använder vår Glade på en liten toalett som delas av ca 5-8 ur personalen. De är väldigt nöjda över doften och rabattkupongerna. Kul! :)

Flash report

Äntligen hittade jag den

Det tog lite tid innan jag hittade en butik som sålde Glade och när jag hittade fanns tyvärr bara citron. Hade gärna testat den andra men,men. Det är en bra om än inte ny. Den fräshar upp och fungerar som den ska.

Flash report

VAR?????

Har varit i fyra affärer, ica supermarket, ica kvantum, tempo och coop och ingen har den. I vilken affär finns den????

Flash report

många intresserade

Jag har lagt ut på facebook om kampanjen och det är många som är intresserade. Jag har pratat med många, och många känner av pollen. Känns som en mycket bra kampanj!

Flash report

Funkar utmärkt

Blir riktigt bra resultat! Visat upp på grillfesten vi hade i lördags!!!!

Flash report

grillin puhdistus

Äidilleni annoin terässienen, koska oli aikeissa puhdistaa grilliä. Hän oli aikeissa puhdistaa sitä perinteisellä patapadalla, mutta kielsin ja lykkäsin sille käteen paljon paremman työvälineen!

Flash report

Väldoft!

Igår placerade jag ut doftsprayen på en av arbetsplatsens toaletter och berättade samtidigt för kollegorna om kampanjen och hur det är att vara Buzzador. Överlag mottogs det positivt även om några tyckte att doften var alldeles för stark för våra små toaletter. Vi enades om att det går att göra en l...

Language

Share